Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom iszik és drogozik mot tegyek?
Nem volt hiba írni erről, ugyanis csak van problémád emiatt, amivel nem tudsz mihez kezdeni, bocs nem azért írtam.
#7 voltam
"A gyerekünk nem lát belőle semmot mert előtte nem csinál semmit, "
Ja, az apját sem látja, mert egész hétvégén a kocsmában ül. Miért sajnálod? Ő törődik veled és a ygerekkel? Nem. Akkor nem piálna és drogozna. Magad és a ygerek érdekében is meg kell válnod tőle.
Én ezért léptem le terhesen..
Azóta is mindennap hálás vagyok magamnak hogy megtettem..
És egy két válaszoló meglepődne, aki azt írja senkinek nem kell egy kisgyerekes nő😀
Addiktológus lenne a megoldás, ő tudja mit érdemes tenni e helyzetben. Esetleg pár hónapra elmehetne bentlakásos intézménybe, ahol e függőséget gyógyítják, vannak önismereti foglalkozások.
A gyerek megérzi a feszültséget, nem tudja mi az, mi miért van, de felnőttek közti feszültséget érez.
Ezt a kérdést lementem, és majd belinkelem, mikor szóbajön, hogy nálam miért kizáró ok, ha a pasi hétvégente bulizik és elszív közben egy füves cigit.
Nem húznám az időt. Megmondanám, hogy itt a vége, költözzön. Beadnám a válást. Addig tűrném meg a másik szobában, amíg talál egy albérletet, vagy egy lyukat, ahova elcuccol.
Gondolom, nem egyszer beszéltetek, és semmi eredmény. Itt már te hiába lelkizel.
Tedd ki addig, amíg a gyerek nem lát ebből sokat. De ragaszkodj hozzá, hogy a láthatásra nem viheti el!! Pont az hiányzik, hogy mellette csapja szét magát, és baj történjen.
"100%os apa ezt nem vehetem el tőle, mit sem sejt a gyerek."
Ezzel most magadat ámítod? EGy apa törődik a gyerekkel és nem egész hétvégén a kocsmában ül és kokainnal csapja szét magát.
Szerinted hülye a gyerek? Nem veszi észre, míg a többi gyerek arról beszél, hogy kirándultak, állatkertben voltak, ő nem is látja az apját egész hétvégén?
AZt se mondd, hogy nem veszi észre, hogy szét van csapva az apja. Szerinted nem fogja fel, hogy nem szeretetteli, őszinte otthon a hangulat? Hanem helyette egy sárga földig magánkívül lévő apát próbálsz rejtegetni? Vagy azt, hogy nem vagy boldog, hanem feszült, semmi szeretet nincs köztetek a férjeddel? A gyerekek sok minden tmegéreznek, csak nem mondják.
Megdöbbennél ha olvasnád alkoholista családban felnőtt gyerekek írásait (bódítószer az is amit említesz bár nem alkohol, de lényege, hogy az illető teljesen más, nincs jelen)...
Ha nem lehet ezt megbeszélni vele, mert tagadásban él, akkor lépni kell, ha partner, akkor segíthetsz neki kijönni ebből, pl. addiktológust keressetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!