Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik leépülés egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik leépülés egy kapcsolat miatt?

Figyelt kérdés

7. Éve vagyunk együtt a párommal. Előtte én egy nagyon vidám lány voltam, szerettem mindenfélét csinálni és az apró dolgoknak is örültem, éltem az életem.

Amikor össze jöttünk, es meg az első évek is csodásak voltak, úgy éreztem most teljes az életem, megvan a párom minden jó.

Aztán pár hónapja azon kapom magam, hogy nem tudok bízni benne. Az addig is meglévő problémák, sértések mar nem múlnak el 2 szép szótól. Addig ha megsértett valamivel, utána pici kedvességgel rögtön elmúlt és elfelejtettem.

Viszont mostanában úgy érzem hogy ezeket nem tudom megemészteni és nem múlnak el, hiába magyarázza ki.

Nincs szó megcsalásról, kis apróságok amik másnak lehet fel se tűnnek. Pl ismerős nők làjkolgatàsa, túl udvarias beszélgetés a női baràtjàval, vagy ha megjegyzi egy nőre a tvből, hogy aranyos.ilyenkor automatikusan elmegy a kedvem, szorongó leszek.

Az lesz a fejemben, hogy ő is olyan,mint a többi, nem lehet bízni benne, hiába vagyok en neki másokat néz, a lajkokkal ki is mutatta ki jön be neki, nekem ezt nem emészti meg a gyomrom. S hónapok után is ha rá nézek nem a jó dolgok jutnak eszembe, hanem az hogy lajkolta xy csinos nőt, sunyi dög és ezzel megölte az intimitást köztünk. Azt a képet, hogy ő csak engem szeret és őszinte, kivételes a kapcsolatunk.

Már szorongó lettem, nincs életkedvem, nem vagyok nyugodt és sajnos meg is látszik mert 8kgt fogytam a nyár óta.

Létezik, hogy a kapcsolat miatt legyek ilyen, vagy alapból depis vagyok és emiatt ilyen a kapcsolat? 25 n

2021. nov. 18. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Az a szomorú hogy olyanokból van kevés, mint az 51 éves férfi, de olyan primitívekből, mint a 9-es rengeteg. Ha neked az pincsiség, hogy nem hozod a csajod tudtára, hogy még a legyet is megb*sznád, akkor ne csodálkozz, hogy minden normális nő kib*sz, mint macskát szarni
2021. nov. 19. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
9es vagyok, a légy megb*szása és egy nő képének szimpla belájkolása között szerintem hatalmas különbség van. Amúgy az én felfogásomban a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy ki mit lájkolgat. Van-e minőségi idő a kapcsolatban, van-e értékrendi egyezés, van-e jó szex, vannak-e érzelmek. Nekem ezek számítanak, nem ilyen sz*rrágások, hogy ki mit lájkol, meg ki milyen hangsúllyal beszél az ellenkező nemmel.
2021. nov. 19. 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem kellene eltéríteni a témát egy olyan vita irányába, aminek egyre kevesebb köze van a feltett kérdéshez.

Mellesleg az 51 éves férfinak nem sikerült kiolvasni a sorok közül, hogy a kérdezőnek valószínűleg kezdődő depressziója van, ezért nagyon is szüksége lenne pszichológusra.

2021. nov. 19. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem pszichológus kell neked, hanem megugrani az poszt-kommunista értékrend és a valóság között tátongó szakadékot. Face, insta, tinder korában nincs totál hűség.

7 év után mindenki tekintget mindenfelé, nagyrészt persze minden ártó szándék nélkül, ilyen az élet. A kapcsolatok nagy része ekkor tájt nyílik meg, egyoldalúan nagyrészt. Azzal, hogy ezt te nem viseled, nem javítasz rajta, csak rontasz. El kell döntened NEKED, hogy elfogadod azt, hogy nem 1960 van, vagy nem, ér e annyit a csávó, hogy lemondj néhány elvedről. Ha nem, akkor dobbants, mert változni nem fog.

Köztünk szólva 25 évesen mondjuk szerintem pont időben vagy változtatni :)

2021. nov. 19. 23:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező értékrendjével van gond, kedves 14-es, lásd "addig is meglévő problémák, sértések". A leírás alapján nem zárható kis, hogy a barátja az, akinek változtatnia kellene a hozzáállásán.

A szövegben több rész is kezdődő depresszióra utal. Kell az a pszichológus.

2021. nov. 20. 12:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!