Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időt kért, egyedül szeretne lenni. Van még esély?
Olyan problémám van, hogy a párom vasárnap időt kért, mert halott az egyik barátnőjétől olyat ami nem igaz.
Majd felhívtam elmagyaráztam neki a helyzetet, de elhatározva érezte magát, hogy szakítani akar.
Másnap reggel felhívtam, do ott már szünetet kért, ne keressem stb.
De a napokba Érdeklődik utánam.
EgYütt leszünk még? Megnyugszik vajon? Nagyon hiányzik.
Sima drámahelyzet van. Bele lehet menni, de értelme nem sok. Ilyenkor ő dönt, ami vagy jó neked vagy nem. Ilyen helyzetben hadd szenvedjen, ha a saját szenvedésedet akarod csökkenteni, akkor nem keresed.
Sajna az időkérős dráma többnyire azt jelenti, hogy van egy jelölt, aki valszeg a helyedre lép. Ne nagyon reménykedj, hogy más lesz.
Azért egy kérdést megér a dolog.
Alkati kérdés, hogy ki hogy viseli ezt a játékot, van akinek létfontosságú, hogy mindig drámázzon, még akkor is, ha szenved benne.
Aki nem szereti, annak meg az a legjobb, ha teljesen zárja ezt a vonalat és csak a döntést hallgatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!