Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elő fordul hogy pár napig egyedül szeretnétek lenni?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt párommal. Ő depressziós. Arra kért most pár napig ne találkozzunk. Egy kicsit magával szeretne foglalkozni. Szerintetek egy két hónapos kapcsolatnál ez nem korai? Heti kb 3 napot szoktunk találkozni. Nem értem a dolgot. Messengeren sem lógunk folyamatosan. Nem esik jól. Ezt meg is mondtam neki. De azt mondta szüksége van rá.2018. febr. 25. 16:48
1/9 anonim válasza:
Nem, de a párod depressziós, teljesen más tészta...
Most döntsd el hogy ezt szeretnéd-e így.
2/9 anonim válasza:
Igen és ehhez még depresszió sem kell. Azt vettem észre, hogy akik folyamatosan a másikkal akarnak lenni, azok vagy kapcsolatfüggők vagy nincs önállóan teljes értékű életük. Vagy simán csak tinik maradtak. Van olyan, hogy találkozni akarok a barátaimmal, kondizok, tanulok, hasonló dolgok. Eddig egy barátnőmet sem zavarta a dolog. Olyan is van, hogy szimplán fáradt vagyok és pihenni akarok. Ezzel sem volt még problémám.
3/9 anonim válasza:
Igen, de ha depressziós, akkor nem kéne, hogy asszisztálj hozzá.
Tönkre fogsz menni az ő betegsége miatt - tapasztalat.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mint megtudtam, ez bonyolultabb. Mániás depresszió. Ezt most közölte velem. Ebben van valakinek tapasztalata?
2018. febr. 25. 18:30
5/9 anonim válasza:
Ha nem tűnt fel amíg nem közölte akkor ott nincs baj.
6/9 anonim válasza:
Van tapasztalat igen.
Az enyem is folyton ezt csinalta.
Kell hozza egy kemeny idegrendszer,brutalis turelem. Az,hogy ne vedd magadra,es legyen eleted rajta kivul.Tehat haverok/melo/hobbi akarmi. Ami lekot,mikor eppen "most egyedul akarok lenni"idoszak van.
7/9 anonim válasza:
Marmint normal kapcsolatba is legyen eleted a parodon kivul persze.:D de akkor ugy ertem,hogy itt duplan legyen. Szukseged lesz ra.
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm utolsó! :)
2018. febr. 25. 21:07
9/9 anonim válasza:
nem. pedig én már régebb óta vagyok vele és együtt is lakunk. de nincs olyan hogy ne hiányozna, akkor is ha csak dolgozni ment. btw elmebeteggel ne legyél együtt, ha egy tanácsot megfogadsz (elmebeteg, mint beteg elméjű, nem mint őrült). téged is meg fog őrjíteni, vagy csak szimplán kinyírja magát, random bőgni kezd, simán szhar kedved lesz tőle neked is. a depresszió amúgy is egy baromság. engem is azzal kezeltek meg minden, közben meg én pontosan tudtam hogy mi bajom, a helyzetem, saját magam, stb. addig lépj ki ebből amíg te is bele nem őrülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!