Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjként/feleségként mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjként/feleségként mit tennétek hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt a feleségemmel. Az élet legtöbb területén teljesen jól megértjük egymást, szeretetteljes a kapcsolatunk. A szexuális igényünk régóta eltérő volt. Ő mindig beérte kevesebbel. Mostanra oda jutott a dolog, hogy azt kérte, ne legyen egy ideig szex közöttünk. (Amúgy sincs már 1,5 hónapja). Egyszerűen nem kívánja. Nem csak engem, hanem úgy általában a szexet. Szeretem és meggyőződésem, hogy ő is szeret. Volt valaki hasonló helyzetben? Bevallom, kétségbe vagyok egy kissé esve...

2021. nov. 15. 17:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátlót szed? NEkem szépen évek alatt az nyírta ki teljesen a libidómat.
2021. nov. 15. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Voltak időszakaim mikor legalább ennyire nem kívántam a szexet mint feleséged. De egyszer nem mondtam volna ilyet így konkrétan, hogy ne legyen köztünk egy ideig. Tudtam, hogy férjemnek szüksége van rá, és inkább reménykedtem, hogy nekem is minél többször jön meg hozzá a kedvem, nem hogy még így ki is jelentsem. Nagyon sokszor vissza utasítottam, de mégis mindig reménykedtem, hogy hátha majd, legközelebb, nem fogom.

Ilyet olyan esetben tennék, ha férjemmel lenne gondom nem pedig a szexel. Csak nem akarom neki megmondani.

Most, hogy leírtam a válaszom, küldés előtt elolvastam a kommenteket. Látom az ilyen jellegű véleményeket nem értékeled. De akkor is tartom, és elküldöm. Mert ha ennyien írjuk nőként, feleségként, talán érdemes elgondolkodni ezen a verzión is.

Pl. Lehet, hogy a kapcsolatotok rendben van, de lehet, hogy valóban mint férfit nem kíván szexuálisan.

Vagy valami más hasonló...

2021. nov. 15. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban. Sajnos ha nem teszel semmit, marad ez az állapot. Ha szóvá teszed, még inkább begörcsől. Részedről nincs megoldás, ha ő nem fogja fel, hogy ez nem jó senkinek, és nem tesz ellene reménytelen. Én is így jártam nincs megoldás.
2021. nov. 16. 07:46
 14/15 gyurlaci ***** válasza:
53%

Dehogy nincs.

1. fiatalabb állandóan kefélni akaró szerető tartása

2. Keresni egy normális nőt.Bőven van belőlük.

Az előzőt meg kukázni( lehet hogy már kezelgeti valaki)

2021. nov. 21. 18:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Annyira aranyos férj vagy hogy így foglalkozol ezzel.

Azóta minden rendben?

2022. dec. 9. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!