Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinevet a barátnöm amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinevet a barátnöm amiért trendi próbálok lenni?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, a stílusom eddig megragadt 2005-ben. Ugyanúgy vágattam a hajam, olyan ruhákban jártam (volt több ruhám ami konkrétan akkori). Egy kritika hatására elkezdtem változtatni. Megnövesztettem a hajam és divatosra vágattam (30 éves kornak megfelelö), borostát növesztettem, felújitottam a ruhatáramat. Azóta a barátnöm sokszor kuncog amikor rámnéz, majd elneveti magát. Tegnap ki is nevetett, azt mondta teljesen lejáratom magam, nevetséges vagyok. Munkahelyemen a csajok jókat mondtak, megdicsértek. Öszintének tüntek. A haverok se nevettek ki, pedig ök elég éles nyelvüek.

Csináljam vissza inkább a régi stílusomat? Hülyét csinálok magamból hogy ennyi idösen 2021-esnek akarok kinézni? Nem akarok bohóc lenni. Azért az embernek a párja csak reálisabban látja mint az idegenek, nem?

2021. nov. 14. 23:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mikor ezeket a ruhákat összeválogattad, akkor csak lemásoltál valakit, vagy elgondolkoztál, mi tetszik valójában, vagy segített stylist mester?
2021. nov. 15. 10:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Stylist segített.
2021. nov. 15. 23:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
És úgy segített, hogy kikérte a véleményed, nem csak hordod, amit mondott?
2021. nov. 15. 23:31
 14/20 anonim ***** válasza:

"én is mai divat szerint öltözők "

Ez alatt ugye a 20 éves egyen divatját kell érteni?

2021. nov. 16. 00:09
 15/20 A kérdező kommentje:
Együtt találtuk ki a stylisttal. Ami túl extrém volt arra nemet mondtam, pl piros-sárga nadrág.
2021. nov. 16. 12:19
 16/20 anonim ***** válasza:

Van akinek jól áll az ilyesmi, van akinek nem. Párom pl a hagyományos farmert szereti és sima pólókba jár. Vannak "stílusosabb" pólói, feliratokkal, vagy mintával... a legtöbbtől a falra tudnék mászni. Ha pedig átváltana mondjuk feszülős, cső farmerre, valószínűleg a világból kifutnék. Vannak férfiak, akiken bejön, de neki teljesen idegen lenne a kisugárzásától, stílusától.

Ha a többségtől pozitív visszajelzést kapsz, akkor valószínűleg nem áll rosszul. Ettől függetlenül lehet, hogy a párod komikusnak találja.

Azért a csilicsáre menő Miska külső elég érdekesen hathat, a könyvmoly, tudós cucc után. Főleg, ha a jelleme, az utóbbihoz illik.

2021. nov. 16. 13:07
 17/20 anonim ***** válasza:
akkor nem divatosan lettél felöltöztetve ha nem sznobosan ..
2021. nov. 16. 13:19
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

Na figyelj!

Én 50 vagyok,de tele a t.öm azzal a nézettel hogy egy férfi csak járjon bő gatyába,fekete zokniba vagy kékbe.Legyen 3 pólója,azok is véletlenül se mintássak,hanem egyen szürke vagy fekete.És legyen munkás-kantáros nadrágja.Abból legalabb 3 om."Mert ha leugrasztom a sarki boltba,vagy a gyógyszertarba,neki az is jó!!"

Ezért én választékos cuccokba igyekszem öltözni.És othon se egy kinyúlt,szakadt kockáspulóverben nyomulok,hanem normális ruhában.

Felejtsük már el ezt nótat,hogy a férfi attól ferfi,mert tök szürke,semmitmondó cuccokban van,szemben a nőnek meg minden rikító kihívó vackot muszáj magára aggatnia!

Nem kell divatbohócnak lenni,és túlzásokba esni,de szerintem van azért mit fejlődni magyarországon e téren is.

A barátnőd pedig szánalmas.

Az én párom pldául elvarja hogy választékosan öltözzek és a koromnak megfelelő, de azért vallalhatóan divatos ruhákban járjak,mutatkozzak.

2021. nov. 16. 14:17
 19/20 anonim ***** válasza:
18. Van akiknek jól a szürke és a fekete.. A letisztult felírat mentes dolgok a legmenőbbek !!! A bő gatya aminek nem szűkített a szára nyilván már nem annyira előnyős , viszont az hogy ki milyen színeket szeret magán az egyéni ízlés kérdése ..
2021. nov. 16. 18:00
 20/20 anonim ***** válasza:
18-as, most akkor magadtól csinálod, vagy a párod várja el?
2021. nov. 17. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!