Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy fiú mit tegyek? L/20

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú mit tegyek? L/20

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú. Egy edzésre járunk szóval heti egyszer általában együtt edzunk. 20 éves vagyok ő 26.

Mit tegyek hogy észrevegyen?

Annyira tetszik, hogy már elképzelek vele dolgokat. Edzéseket, utazásokat stb.

Segitsetek

2021. nov. 13. 21:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Megprobalom. Ilyen téren nagyon félős, vagyok.
2021. nov. 13. 22:03
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

Persze vannak, de ha szerelmet vallani félős vagy, akkor nem hiszem, hogy én leszek a te embered aki megmondja a tutit. Amúgy is neked kell rájönnöd. Talán még a barátnőidet megkérdezheted, hátha tudnak neked segíteni.

Én mindig is a belevaló, bevállalósabb csajokat szerettem, és engem majd meg enne a tudat, hogy nem tudom, hogy most akkor mi van, tetszek neki vagy sem. Biztos, hogy rákérdeznék. Szerintem még a visszautasítás is jobb mint az őrlődés. Ha meg nem utasít el, az meg maga a (m)ámor. :)

Mondjuk én idősebb is vagyok nálad, szóval téged sem hibáztatlak ha nem mered...

28/F

2021. nov. 13. 22:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár! Aki azt mondja menjen oda és mondja meg hogy tetszik csak úgy a semmiből az hol él?:D

Nem rosszból, de az a tapasztalat hogy ez a férfiakat nagyon lelombozza, hogy egy csaj csak úgy odaveti magát.

Másrészt, ez egy fokozatos dolog. Az ismerkedésnek az is a része (minthogy magába foglalja) hogy beszélgetnek, viccelődnek, flörtölnek és egyre több dolgot tudnak meg a másikról. Ez adja meg a dolog varázsát.

Próbálj vele beszélgetni, de csak lazán, legyél vicces, kedves, flörtölj vele. Próbálj egy közvetlenebb viszonyt kialakítani, éreztesd azért hogy bejön, szemezés stb de ne ronts ajtóstul a házba.

2021. nov. 13. 22:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, szemezés viccelodes.
2021. nov. 13. 22:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#14 azt azért hozzá kell tenni, hogy mindenkinek más tetszik és mindenkinek más fontos. Én azt vettem észre hogy a férfiak szeretik (meg úgy az emberek általában) ha vicces vagyok, poénkodok.

De lehet van akinek ez nem fontos nem jön be.

Igyekezz magad lenni mindeközben:)

#13 voltam

2021. nov. 13. 22:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

13-as ez most csak neked szól.

Neked is igazad van. De az sem lehetetlen amit én írtam. Hidd el, én már többre értékelem azt a nőt, aki nem játszmázik, és tudja mit/kit akar és megy és tesz érte. Nekem már elegem van a fölösleges körökből. A szempillarebegtetésből, a kétértelű jelekből, és az ügyefogyott lányokból. Kérlek hidd el hogy van olyan is aki meg tud bírkózni azzal, ha egy lány megy oda hozzá, és uram bocsáss ő kezdeményez. (Nem mint ha én nem tenném meg, sőt imádok!) De én szeretem, és hagyom is, hogy a másik nem is érvényesüljön. Ha most egy csajnak megtetszik egy pipogya, félénk fiú... aki soha nem mer kezdeményezni a lánynál... akkor a lánynak sohasem lesz olyan barátja, aki neki tetszik? Csak aki odament hozzá? Mindegy, nekem ez is fura...

2021. nov. 13. 22:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Várjál te is,mint a másik a 2024 es olimpiáig.

Ja és nehogy észrevegye hogy tetszik neked!!

Fapofa még akkor is ha megfeszül!!

2021. nov. 13. 23:52
 18/18 anonim ***** válasza:
utazásokat képzelsz vele már.. Na akkor azt is tudod , hogy pénzes ezek szerint.
2021. nov. 14. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!