Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként, akkor a "lakótárské...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként, akkor a "lakótársként" kell fizetni manapság?

Figyelt kérdés

Itt van ez a gyereknevelős kérdés, mi szerint nyugodtan dögöljön meg a párom előző kapcsolatából született gyereke, mert nem kell fizetnem neki semmit, és nem is várhatok el tőle semmit. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Most itt van ez a másik, mi szerint nem kell fizetnem a barátnőm műtétjét, amin az egészsége és az életminősége múlik. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Akkor nem kell adni semmi pénzt, csak a lakbér felét, mint anno a sulis lakótársammal?

Ha így van...akkor miért várják el a nők a jó fizut a pasitól, miért nem elég a havi 150-200?

2021. nov. 12. 08:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Ez egy ócska provokátor. A kanis, patronos incel. "1.-re", meg lehet ismerni, aztán jön a mocsok szöveg.

Nem tudom mit vekeng folyton ezeken a párkapcsolatos témákon amikor egyikhez se lesz soha köze.

2021. nov. 12. 09:29
 12/18 anonim ***** válasza:
9, Attól függ hogy a világ melyik táján és milyen társadalmi osztályban élsz. Ma Magyarországon a középosztályban úgy gondolom, hogy a kenyér, vaj, és néha a téliszalámi is a szükséglet, de a RayBan napszemüveg már nem.
2021. nov. 12. 09:31
 13/18 A kérdező kommentje:

10.-re.

És ezzel mi a baj?

2021. nov. 12. 09:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Fizesd azt amit akarsz , amihez érdeked fűződik
2021. nov. 12. 11:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Haló!

Elváltam majd találtam társat,akinek van egy gyermeke.

Kevesebbet keres mint én.

Ha egyedül élnék ,és csak ősszejárnánk,sokkal több pénzem maradna.

Viszont ezt így nem lehet leegyszerűsíteni.

Nem minden a pénz!

Szamomra vannak olyan értékek,amik penzben nem mérhetőek.

Kinek a pénze,ki mennyit mire költ stb.Sosem téma.

A pénzünk közös pénz.Mindenki azt fizeti amit tud.

Kezdjük a rezsivel,kajaval,minden rendszeres havi kiadassal.Majd a maradék mehet az autó fentartasára, hobbyra a nyaralásra,cserepes virágokra stb.

Mindez úgy,hogy külön számlánk van.

Senkinek nincs igénye a masik ellenőrzésere,vagy pofavágasra,"merhogy megint vettél új gumikat?"

Vagy "mi a xarnak hozod már megint haza ezeket a gardenás cuccokat,meg az 50 dik cserepes gazt,mikor van már elég!!"

Tanuljatok meg együtt élni,ne egymás mellett élni!!

2021. nov. 12. 11:28
 16/18 anonim ***** válasza:
#13: És szerinted mégis mi a baj? keresek én magam is eleget, hogy senki szolgája ne legyek és szép csendben kelljen magam meghúzni. Tudod mit? legyen fordítva. Légy te más kiszolgáló személyezete némi alamizsnáért.
2021. nov. 12. 11:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Húú Te el Vagy tévedve. Ebben is: " H&M meg MANGO táskák vannak nála" Ez nem a drága kategória. H&M pont az a lényeg olcsó. Amúgy nem a pénz a legfontosabb egy kapcsolatban és nem értékmérő. Rohadtul nem az határoz meg egy embert.
2021. nov. 12. 16:40
 18/18 A kérdező kommentje:

17.-re.

Szövegértési gond, manapság gyakori.

Ezt írtam: "Másik párnál a nő keres jobban, mégis csak a H&M meg MANGO táskák vannak nála, miközben a "Harminc múltam, de nincs melóm, mert xar az ország, és nem adnak milliós fizut a büfés papíromra." pasija kezén meg ott a Tag Heuer Aquaracer automata óra." Azaz, Anna pénzes, mégsem költ magára, de a pasija szórja a pénzt, pedig alig van neki.

2021. nov. 12. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!