Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként, akkor a "lakótárské...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként, akkor a "lakótársként" kell fizetni manapság?

Figyelt kérdés

Itt van ez a gyereknevelős kérdés, mi szerint nyugodtan dögöljön meg a párom előző kapcsolatából született gyereke, mert nem kell fizetnem neki semmit, és nem is várhatok el tőle semmit. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Most itt van ez a másik, mi szerint nem kell fizetnem a barátnőm műtétjét, amin az egészsége és az életminősége múlik. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Akkor nem kell adni semmi pénzt, csak a lakbér felét, mint anno a sulis lakótársammal?

Ha így van...akkor miért várják el a nők a jó fizut a pasitól, miért nem elég a havi 150-200?

2021. nov. 12. 08:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Először is: Semmi sem KELL fizetned a rád nem tartozó dolgokból, de ez nem azt jelenti, hogy tilos. Senki nem tiltja meg, hogy XY a párján segítsen vagy a gyermekének okozzon kellemes percdket. Erről majd a párod dönt.

Másodszor: Úgy érzem nincs annyi felfogóképességed, hogy átgondold, a nők nem egy homogen massza. Mindegyik más és mast is várnak el. Remélem ezzel nem mondtam újat. Van, aki nem engedi, hogy bármit fizess neki, mert csak saját magára akar hagyatkozni. Más meg elvárja, hogy igenis tedd oda magad. Egy harmadik lehet váltogatja, egy negyedik meg megint máshogy szeretné.

Csak azt nem értem felbnőtt embernek ezt miért kell külön magyarázni...

2021. nov. 12. 09:00
 2/18 A kérdező kommentje:

1.-re.

Felnőtt ember vagyok. FÉRFI. Én úgy tanultam, hogy a férfi fizet. Ezért én eleve úgy állok a dolgokhoz, hogy ha a nő már az első randin jön a felezéssel, akkor én már ott leírom, és max. 1 patront kap, majd kuka. Nem kell femináci.

2021. nov. 12. 09:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

fhu neked itt baromira osszemosodtak az agyadban a dolgok. ezek kiragadott peldak, mondjuk 1 a 100-bol, nem mellesleg a masodik kerdes nem a penzre van kielezve, hanem hogy a mutet utan sem lelekileg, sem mashogyan nem tamogatna a kerdezot a parja.

egyebkent meg mindig nincs olyan, hogy NOK, valaki elvarja a magasabb fizut, valakit nem. azt hiszem, az mondjuk ertheto, ha a netto 6-700at minimum megkereso doktorno nem a minimalberes faszival allna ossze, de egy parkapcsolat meg mindig nem a penzrol szol. es meg mindig semmi kozod hozza, ki mit var el a masiktol. ha elvarna valaki az anyagi segitseget, az lenne a gond, de most mar az is baj, ha nem varja el?!

elmondom, hogy van ez. NEM VAROK EL semmilyen anyagi segitseget a pasimtol, de azert nem szeretnem, ha netto 150-200 ezerrel kevesebbet keresne, mint en, mert akkor nem tudnank kb ugyanazt az eletszinvonalat tartani, ugyanolyan minosegben elni az eletunket.

nem kell a penze, de magat tudja mar azon a szintrn eltartani, ahogyan en eltartom magam. ertheto?? (az egy kulon dolog, hogy ha pl megmutenek, alap, hogy lelkileg-fizikailag tamogat es akkor meg mindig nem a penze kell..)

2021. nov. 12. 09:07
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

‘Ezért én eleve úgy állok a dolgokhoz, hogy ha a nő már az első randin jön a felezéssel, akkor én már ott leírom, és max. 1 patront kap, majd kuka. Nem kell femináci.’

kamu. ebbol latszik, hogy eletedben nem volt meg kozod nohoz, mert ertelmes felnott ferfinek nem az alapjan lesz valaki ‘femincai’ hogy felezni akar 1. randin.

pont hogy incel baratocskaid meg nehany gyoker miatt alakult ez esetleg ki egyes nokben, hogy inkabb feleznek, mert sok ferfi meg egy kavemeghivasra is huzza a szajat. plane ha utana meg ki is kosarazta ot a no , akkor aztan el van hordva mindenfele anyagias kihasznalo golddigernek. lol.

2021. nov. 12. 09:10
 5/18 A kérdező kommentje:

3.-ra.

"...ha netto 150-200 ezerrel kevesebbet keresne, mint en, mert akkor nem tudnank kb ugyanazt az eletszinvonalat tartani, ugyanolyan minosegben elni az eletunket."

Példák a környezetemből.

Nő úgy öltözik mint egy divatmodell, a pasi mint egy csöves. Mégis a pasi keres jól, és csak a vadászpuskái olyan 20+M! értékűek.

Másik párnál a nő keres jobban, mégis csak a H&M meg MANGO táskák vannak nála, miközben a "Harminc múltam, de nincs melóm, mert xar az ország, és nem adnak milliós fizut a büfés papíromra." pasija kezén meg ott a Tag Heuer Aquaracer automata óra.

2021. nov. 12. 09:12
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Áhh, te vagy a nagybetűs FÉRFI. Megismerlek ám. ^^ A FÉRFI(te) fizet, a normális ember pedig arányosan osztozik javakban és terhekben egyaránt. :D
2021. nov. 12. 09:19
 7/18 A kérdező kommentje:

6.-ra.

Bár így lenne, de még nem találtam olyan nőt, aki pl felezné a NF távccső árát, amit most kell vennem. Vagy meglepne vele hanukára. :(

2021. nov. 12. 09:23
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
7, A hobbijaidat fizesd magadnak. Szükségletekről beszéltem és nem igényekről.
2021. nov. 12. 09:25
 9/18 A kérdező kommentje:

8.-ra.

Mit jelent a "szükséglet"? Pl. Kenyér és vaj, de a téliszalámi már nem?

Új Ray Ban napszemüveg...luxus, vagy szemvédelem?

2021. nov. 12. 09:27
 10/18 anonim ***** válasza:
91%

" Én úgy tanultam, hogy a férfi fizet. "

AZ ilyenek szoktak kiszolgálást várni és kuss a nőnek, mert nálam a pénz.

2021. nov. 12. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!