Két barát lakótársként erről kinek mi a véleménye?
Tehát akkor már eldöntött dolog? Előtte nem beszéltétek meg?
Pontosan mit tartasz furcsának?
Te lány vagy?
Mert akkor elhiszem, hogy fura. A barátod kb. arra számít, hogy ha nem is az első napon, de az első héten ebből "barátság extrákkal" lesz. ;-)
Nekem eddig az összes haverom/barátom, akik összeköltöztek elég hamar összebalhéztak, mert nem bírták elviselni a másikat és ezzel a barátságuk is tönkrement. Nekem van fent lakásom és rengeteg barátom felhozta már, hogy simán lakna velem, de én nem szeretnék velük, hisz ezer százalék, hogy nem működne. Ismerve őket: lustálkodnának; nem vennék ki a részüket a takarításból; bele vinnének a bulikba vizsga időszaknál vagy ők rendeznének valamit,mikor tanulok; késnének a fizuval és még sorolhatnám.
Kolis voltam 4 évig és láttam, hogy milyen együtt élni a haverokkal.
Legutóbb a barátnőm költözött össze a gyerekkori barátjával és fél év után elköszöntek egymástól. Azóta a kapcsolatot sem tartják.
De persze vannak kivételek és remélem veletek nem lesz ez.
egyik legjobb baratnommel szeptemberben koltoztunk ossze egyetem miatt, enyem a lakas, o az alberlom, de nagyon jol megvagyunk, semmi konfliktus nincs. attol fugg mennyire vagytok kompromisszumkeszek, es mennyire hasonlit az eletetilusotok. ha nagyon masok vagytok, nem lesz hosszu egyuttlakas belole, es valoszinu a baratsagotok is ramegy.
ha viszont jol kijottok, akkor a legjobb dolog is lehet belole, mint nalunk.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!