Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem szemétség ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szemétség ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk elején kicsit elengedtem magam, és feljött pár kiló. A barátnőmnek ez nagyon bejött, mindig is mondta, hogy a mackósabb férfiakat szereti, így nem is nagyon foglalkoztam a dologgal. Szépen lassan kikerekedtem miatta/mellette, de nem bántam, a szex egyre jobb lett egy bizonyos pontig.

Most kicsit megromlott a kapcsolatunk, és már a szakítás is szóba került. Azt mondta, hogy már hónapok óta gondolkodik rajta, hogy jobb lenne külön. Viszont ha így érzett, akkor miért kért olyanokra, hogy egyek többet? Kvázi hizlalni akart, pedig tudta, hogy szakítás lesz ebből valószínűleg. Nekem ez nagyon önző és visszataszító viselkedés. Én csak azért mentem bele ebbe a játékba, mert nem egy mulandó kapcsolatként tekintettem erre, így viszont már talán akkor sem maradnék vele, ha ő azt akarná. Tudom, hogy az én hibám, hogy elhíztam, de nagyon átverve érzem magam.

2021. nov. 11. 15:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
12%
Én nem bántom a kérdezőt, csak a kor szellemének felelt meg. A kapcsolatokban a nők irányítanak. Elterjedt férfi felfogás, ha MINDEN az asszony /barátnő/ akarata szerint történik nem lehet baj. Meddig fog ez még fokozódni? Lassan tiszta Arábia lesz nálunk fordítva. A nők korlátozzák a férfiakat. -Nem mehetsz olyan helyre dolgozni ahol nők is vannak. - Nem köszönhetsz nőnek. -Nem beszélgethetsz nőkkel. -Mindennap ellenőrzöm a mobilodat, facebookodat! -Mindenről be kell számolnod! - A fizudat bérpapírral együtt tessék kitenni! Elvégre minden közös kell legyen! -A barátaiddal nem mehetsz sehová! Minden idődet velem kell töltened. Persze ha nekem van kedvem barátnőimmel lenni, az egészen más!
2021. nov. 11. 17:01
 12/32 A kérdező kommentje:
Nem hárítani akarok. Engem az zavar, hogy a súlyom ellenére tovább hizlalt, pedig tudta, hogy szakítani akar. Mintha direkt ki akart volna b*szni velem
2021. nov. 11. 17:37
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

12# De ember! Ne égesd már itt férfitársaidat meg magadat. Nem egy disznó vagy, akit "hízlalnak", hogy aztán levágjanak és hurkába töltsenek, hanem egy EMBER, akinek saját döntései vannak a teste felett. Nem lehetett volna annyit mondani, hogy drágám, én jól laktam, köszönöm?

Lehet, hogy te kib.szásnak éled meg és abban igazad van, hogy most nagy gázban vagy, de ehhez TE is kellettél, nem csak a csaj.

De hogy ne csak a fika szóljon belőlem:

Nem baj, az ember hibázik. Most tanultál a hibádból, dolgozz magadon, amíg elnyered azt a formát, aminek te örülsz és többé nem fogsz egy lány kénye kedvéért a testeden változtatni.

2021. nov. 11. 20:03
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Bameg!Elébedteszi a tányért,akkor meg kell zabálni mindenféleképpen?

Mondd normálisak vagytok ti ketten?

De most télleg!

A nőnek sincs ki a négy kereke,mert ennyire buta nem lehet!

Mar a csapból is az folyik,hogy elhízás okozta egeszségűgyi károk mekkora kockázatot jelentenek az életre.Mindenki próbálja csökkenteni,vagy legalábbis nem elengedni a kilókat.Soknak nehezen megy.Sokaknak nem is sikerül.

De tudják,hogy nem jó!!

Erre te meg felhizlalod magad,mert a nő ezt szereti?

Nem tudok télleg mit tanácsolni.

Sztem most ezúttal keress egy olyan nőt,aki az etiópcsontkollekciókat szereti és majd megvonja tőled a kaját!!

Csak figyelj azért,nehogy éhenhalj!

Edesf..m!

:D

2021. nov. 11. 20:19
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
A másik meg az, hogy ennyi erővel mindenkinek lenne mit számon kérni az exén. Vannak, akik közös gyermeket várva válnak, nyilván ott is érett már ez a dolog, simán egymás fejéhez vághatják, hogy "Miért csináltál nekem gyereket, ha tudtad, hogy szétmegyünk?". De egy frissen vásárolt bútor ugyanez a szitu. Ezt jelenti az, hogy nyakig benne vagy egy kapcsolatban, szakításkor nyilván van mindenkinek olyan, amire mutogathatna. Fogadd el, ez ilyen.
2021. nov. 11. 20:34
 16/32 harebell ***** válasza:
0%
Valószínűleg az ő fejében ez egészen másképp csapódik le, nem hiszem, hogy szándékosan kiszúrni akart veled. Ő alighanem nem is veszi figyelembe a kóros túlsúly veszélyeit, egyáltalán nem tekinti negatív dolognak, tehát felesleges számonkérni rajta, hogy ha a szakítást fontolgatta, miért folytatta mégis a "hízlalást". Ha egész életére veled tervezne, akkor se lenne helyes, hogy az ízlése vagy egy fétis vagy bármi miatt a te egészséged veszélyezteti, ez nem normális és kész, de nem is tudatos rosszindulat vagy szemétség szerintem.
2021. nov. 11. 22:24
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Neki mi ebben a felelőssége? TE voltál az, aki felzabálta az elé tett kaját, nem ő tömte beléd.

Félelmetes, mennyire nem vagy képes vállalni a felelősséget a tetteidért.

2021. nov. 12. 14:12
 18/32 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező :) én megismerkednék veled ha gondolod irj :)
2021. nov. 12. 15:38
 19/32 A kérdező kommentje:

"nem ő tömte beléd"

Nem, nem ő. De kihasználta azt, hogy tetszeni akarok neki, és mindig sikerült elérnie, hogy túlegyem magam.

2021. nov. 15. 21:35
 20/32 anonim ***** válasza:
45%
Ez tuti troll kérdés én nem kaptam üzenetet sem választ ….
2021. nov. 15. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!