Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne? A párommal 6 hónapja vagyunk együtt, amikor
elkezdtünk ismerkedni, azt állította, hogy elvált. Most
derült ki, hogy nem mondták ki a válást hivatalosan,
most fogja csak beadni a volt felesége. Gyerekelhelyezési
per lesz...
Külön élnek vagy még együtt? Mert ha külön, akkor lehet számára az már olyan, mintha elvált volna. Persze nagyon csúnya hazugsággal indítani, de lehet valóban csak azért mondta így, mert számára ez már egyenlő az elvált állapottal.
2021. nov. 11. 10:54
Én kerülöm a hazug embereket.
Főleg ilyen ügyben.
Amúgy szerintem most is kamuzik.
Ő is kezdhette volna a válást, tán már túl is volna rajta.
2021. nov. 11. 12:32
Ez így gáz. Esze ágában nincs válni, ha akarta volna beadta volna Ő a válást és senkinek nem hazudna róla, hanem örülne,hogy végre lépett és új életet kezdhet. Az asszonyalak elege lett, gondolom most adta be, ha ez is igaz egyáltalán. Fogadok, hogy még külön sem laknak.
2021. nov. 11. 12:49
Nem vennék rá mérget, hogy valóban lesz válás...
2021. nov. 11. 13:38
Az a ferfi aki el akar valni, az fogja letolt egy keresetlevelet, kitolti, raragaszt 30000-ert illetekbelyeget, majd feladja postan tertivevennyel. Azert csinalja igy, mert a valasi folyamatot is meg lehet szakitani, ha a felperes meggondolja magat. Tehat nem fogja a felesege szeszelyeire hagyni. Az a ferfi, aki arra var, hogy a felesege adja be a papirt, az valojaban nem akar valni. Az a ferfi, aki azt mondja, hogy elvalt, de kozben nem, az tudatosan hazudik. Pontosan tudja, hogy mit kerdezel, es miert. Maskor is siman be fog hazudni, ha ugy iteli meg, hogy jobb szinben tunik fel elotted. Ilyen emberrel nem szabad kapcsolatban lenni, mert sose lesz olyan bizalmi szint, ami a boldogsaghoz szukseges. Mit lehet ebbol tanulni? Azt, hogy nemcsak azt kerdezed meg, hogy elvalt-e, hanem azt is a felreertesek elkerulese vegett, hogy van-e rola papirja. Nem kell bemutatni, csak hivatkozhatsz ra, hogy korabban ebbol mar volt felreertes, hogy nem volt pont az ugy vegen.
2021. nov. 11. 13:58
Szerintem igencsak meglepődnek a felesége, ha megtudná, hogy válófélben vannak!
2021. nov. 11. 14:08
Sajnos ez is tipikus nősemberduma. Tartok tőle, hogy nem lesz semmiféle válás, de ne legyen igazam. Az meg, hogy gyerek is van, ront a helyzeten, mert az a válás után is megmarad, és örök konfliktusforrás lesz. Vegyél erőt magadon, és hagyd ott, mert csak prolémád lesz vele.
2021. nov. 11. 14:18
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a rengeteg választ! Együtt élünk, a volt feleségnek is van már új párja. Én 33 vagyok, ő 39. Gyerek: 7 éves lány. Jelenleg 1 hét itt egy hét ott. Anyuka most azt szeretné, ha többet lenne nála.
10-ből 9-en írtátok, hogy otthagynátok. Ez nagyon elgondolkodtató. Köszönöm még egyszer!! Minden jót!
Ezt azért az elején is megírhattad volna, hogy már együtt éltek, meg megvan a berendezett, beállt életritmus nálatok, a volt feleségnél, meg a kislánynál is.
Szerintem a sok elhagyná közül sem mindenki azt írta volna így is. Mert ahogy látod, nagyon sokan úgy válaszoltak, hogy még csak jártok, ők meg együtt élnek. Gondolok itt az olyan válaszokra, hogy nem fogja elhagyni, meg csak kamu a válás, meg ilyenek...
2021. nov. 12. 13:11
Azért vallotta be, mert nem akar válni. Kíváncsi volt a reakciódra. Innentől kezdve te döntöd el a jövődet. De ne várj sokat attól aki hazugsággal kezdi a veled való kapcsolatát. A hazugság, hazugságot szül. Itt is hazudik, otthon is hazudik.
2021. nov. 12. 13:11
Kapcsolódó kérdések: