Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál olyan emberrel akibe nem vagy szerelme?
Figyelt kérdés
Ha van egy tők jó emberi viszony két a fél közt: meg tudjátok beszélni a problémákat, és kielégítő a szex is, De nincsen szerelem. Akkor együtt maradnátok az illetővel?
Akinek van kedve leírná az okát is?
#Szerelem nem kell #Fontos a szerelem #Nem fontos a szerelem
2021. nov. 9. 16:32
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, szerelem nélkül nem kell senki.
Nő vagyok, ha passzolunk nekem jó szerelem nélkül is.
Férfi vagyok, szerelem nélkül nem kell senki.
Férfi vagyok, ha passzolunk nekem jó szerelem nélkül is.
34 szavazat
1/7 anonim válasza:
Ha sosem voltam bele szerelmes akkor nem, ha csak pauza van akkor türelmesen várnám az újabb érzelmi löketet, jön az.
2/7 anonim válasza:
Fujj nem, soha ha örök életemre egyedül maradok akkor sem. N
3/7 anonim válasza:
ember függő, de azt mondják a jó barátságot nem érdemes szexel vegyíteni ..
4/7 anonim válasza:
Eszembe se jutna szexelni olyannal, akibe nem vagyok szerelmes, kezdjük ott.
5/7 anonim válasza:
Régóta együtt vagyunk, vannak gyerekeink is, de szerelmes sosem voltam
34N
6/7 anonim válasza:
Hogy definiálod a szerelmet? Mert a rózsaszín ködös tini lángolás elég gyorsan elmúlik, az az igazi szerelem ami utána marad. Az pedig szerintem a mély barátság, törődés és fizikai vonzalom együttese. Nyilván ha utóbbi nincs meg, akkor nincs értelme. Ha az előbbi elmúlt, az semmin nem változtat
7/7 anonim válasza:
Már nem vagyok belé szerelmes, elvégre 5+ éve együtt vagyunk, de szeretjük egymást, és a szex is nagyon jó vele :)
Jaj, nem lángolunk, húha, az igazán szerelmes időszak úgyis lecseng hónapok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!