Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bipoláris barátnőm szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bipoláris barátnőm szerint itt az ideje a gyerekvállalásnak. Szerintetek instabil lenne a gyerekkel is?

Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 07:55
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
26%
Bírom ezt a sok "okos" embert, aki kijelenti, hogy egy beteg embernek nem lehet gyereke. Fogalmuk sincs se a betegségről, se az illetőről, de ítélkezni azt tudnak! Szégyelljék magukat!
2021. nov. 9. 10:40
 22/36 anonim ***** válasza:
86%

"Itt az ideje a gyerekvállalásnak." Miért? Mert elérte azt a kort, hogy a társadalom nyomására szülnie kell, ha elég érett rá, ha nem?

El kellene fogadni, hogy nem mindenkinek való gyerek és az, hogy szaporodóképes valaki nem azt jelenti, hogy kell is szaporodni.

Sajnos az a baj, hogy mindenkinek joga van a gyerekvállaláshoz, aztán így lesz a rengeteg megnyomorított lelkibeteg vagy bántalmazott gyerek.

2021. nov. 9. 10:57
 23/36 anonim ***** válasza:
69%
21 szégyellje magát a bántalmazó, aki gyereket vállal.
2021. nov. 9. 11:26
 24/36 anonim ***** válasza:
10%
Én itt vagyok pánikzavarosan, depressziósan, de szedek rá gyógyszert és így rendben vagyok. Kik vagytok ti, hogy előírjátok, lehet-e gyerekem? És igen, szeretnék gyereket (a szakmám is kisgyermeknevelő, imádom öket).
2021. nov. 9. 12:45
 25/36 anonim ***** válasza:
63%
Ez elég para.
2021. nov. 9. 12:49
 26/36 anonim ***** válasza:
38%
Bocs, én nem engedném a gyerekem közelébe azt, aki bogyókat szed a depressziójára. Azt hittem alaposabban megnézik kiket engednek olyan munkakörökbe, ahol emberekkel kell foglalkozni.
2021. nov. 9. 12:51
 27/36 anonim ***** válasza:
96%
24 es idióta a pánikzavar kanyarba sincs egy szemelyiségzavarhoz képest.
2021. nov. 9. 12:56
 28/36 anonim ***** válasza:
39%
Azert egy bipolaris nem elmebeteg. Ha szedi a gyógyszereit es tunetmentes, akkor 2x is meggondolva, de vallalnek vele gyereket. Egy borderline-al viszont biztos, hogy nem. Arra vigyazni kell, hogy a gyereketeknek nagyobb hajlama lesz a bipolaris zavarra.
2021. nov. 9. 13:26
 29/36 anonim ***** válasza:
97%
#28 Mindenféle pszichés betegségre hiába van gyógyszer (ami jó dolog), ha nem lehet terhesség alatt szedni! Az első trimeszterben még egy "egyszerű fájdalomcsillapítót" sem ajánlanak beszedni, nemhogy ettől durvábbat!
2021. nov. 9. 13:35
 30/36 anonim ***** válasza:
33%
Pont az ilyen emberek miatt nem kérnek sokan segítséget. Amúgy a törpök is imádnak, megnyugtatlak.
2021. nov. 9. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!