Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bipoláris barátnőm szerint itt az ideje a gyerekvállalásnak. Szerintetek instabil lenne a gyerekkel is?
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 07:55
11/36 anonim válasza:
Szerintem ideje, hogy lelépj. Őrült tyúknak nehogy gyereket csinálj.
12/36 anonim válasza:
Anyukám bipoláris volt, egyszer ő volt a legjobb anya a világon, máskor pedig rá se lehetett ismerni. Teljesen kiszámíthatatlan volt. Inkább én voltam az aki kiskoromtól fogva vigyáztam rá, nem ő rám.
Ilyen embernek nem szabad szülnie!
13/36 anonim válasza:
A kérdés hogy te szeretnél ?
Mármint úgy hogy minden a nyakadba szakad.
Ha igen akkor hajrá , ha nem akkor gondold át újra
14/36 anonim válasza:
9 es, de sérültél. A szolgájának nevelt, csak neki kell élned, őérte. Nem magadnak, a saját életednek. Te el vagy tűnve, csak ő a fontos,az ő szükségletei. Sok áldozat sosem ismeri föl, mit tettek vele. Szerinted rendben van, hogy egy gyerek azért van, hogy a szegény dühöngő anyucit ápolja kiskorától?
15/36 anonim válasza:
Ez egy mentális betegség, kezelhető, mint bármi más, ha az ember odafigyel és van benne akarat. Nem igazán értem miért nem merült még fel a kommentek között, de szakember véleményét kell kikérni a kérdésben. Fizikai betegségnél is az orvost kell kérdezni a gyermekvállalásról, mentális betegségnél ugyanez a helyzet.
16/36 anonim válasza:
Ha diagnosztizált bipoláris valaki, annak gyógyszereket kell szednie. Hogy lehet ilyen gyógyszerek mellett egy terhességet kihordani? Szerintem csak úgy, ha nem szed gyógyszert. Arról ne is beszéljünk mi van ha megszületik a gyerek. Szoptatás, hormonális változások.....
17/36 anonim válasza:
Remélem nem gondolta senki komolyan, hogy egy mentálisan instabil embernek gyereket kell szülnie.
Egy terhesség és egy gyerek még a 100%-osan stabil elméjű nőket is taccsra vágja nemhogy aki eleve beteg.
Azt már meg sem kérdezem, hogy tényleg ez volt a legjobb az összes közül?
NEHOGY gyereket csinálj neki !!!!
18/36 anonim válasza:
Neked kell tudnod, akarsz-e gyereket vállalni ezzel a nővel (nem akarsz, ez látszik). Mi a kérdés tulajdonképpen?
19/36 anonim válasza:
Nem. Ő magát odadobhatja neki, de egy ártatlan gyereket egy bantalmazónak nem.
20/36 anonim válasza:
Egy gyerek rengeteg kihívással jár, biztosan instabil lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!