Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha pasik like-ol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha pasik like-olnak akik akarnak vmit, es a párom ez miatt engem hibáztat esetleg kidob?

Figyelt kérdés

Ha beszélgetek sracokkal akik pl ismeros ismerose, vagy a páromhoz kellene "pasitanácsok", (nem egy szent ember..), vagy beszelek vmi 5 évvel ezelotti pasi ismerosommel, nekiállnak like-olgatni.

Es párom megesett hogy beszel valamelyikkel vagy belenéz a chatbr veluk, es azt latja hogy akarnak tolem valamit de baratsagba burkolva, vagy epp szerelmet vall vmelyik, stb

Aki pl 5 éve spanom van nője is o pl allandoan irja hogy szeret de t éve is CSAK span/barat lelki tars.

Nos ez miatt a baratom engem lát hibasnak hogy nem allitom le oket, mindenkit tiltanom kellett.stb.

De vannak "újak".pl fam ir egy ismeros ismerose felveszem like ol az is..

Es baratom nézegeti a like okat a sracot egybol lenyomozza ki az mit akar stb.

Es ugy van vele pasizom. Es erre direkt elkezdett noket like olni de szerintem nőzni is, mert már nem balhezik velem(inaktiváltam már magam)hanem hidegul rideg, le akar "építeni".

En meg itt vagyok ugy hogy szeretem a baratom hű vagyok es tehetetlenul nézem a teljesen alaptalan feltekenységét akarmit mondok magyarázok SEMMIT nem fogad el, es tehetetlenul nézem ahogy "nőzik"(ha uzenete jon gyorsan eldugva nézi meg a telot), es tehetetlenul nezem ahogy hidegul es kezd utálni, leráz nem irogat stb.

Tehetek egyáltalán vmit?

2021. nov. 9. 06:47
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
26 nekem is gyanús hogy nem a like ok miatt van neki baja valojában. Hanem saját magával.
2021. nov. 9. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!