Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha pasik like-ol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha pasik like-olnak akik akarnak vmit, es a párom ez miatt engem hibáztat esetleg kidob?

Figyelt kérdés

Ha beszélgetek sracokkal akik pl ismeros ismerose, vagy a páromhoz kellene "pasitanácsok", (nem egy szent ember..), vagy beszelek vmi 5 évvel ezelotti pasi ismerosommel, nekiállnak like-olgatni.

Es párom megesett hogy beszel valamelyikkel vagy belenéz a chatbr veluk, es azt latja hogy akarnak tolem valamit de baratsagba burkolva, vagy epp szerelmet vall vmelyik, stb

Aki pl 5 éve spanom van nője is o pl allandoan irja hogy szeret de t éve is CSAK span/barat lelki tars.

Nos ez miatt a baratom engem lát hibasnak hogy nem allitom le oket, mindenkit tiltanom kellett.stb.

De vannak "újak".pl fam ir egy ismeros ismerose felveszem like ol az is..

Es baratom nézegeti a like okat a sracot egybol lenyomozza ki az mit akar stb.

Es ugy van vele pasizom. Es erre direkt elkezdett noket like olni de szerintem nőzni is, mert már nem balhezik velem(inaktiváltam már magam)hanem hidegul rideg, le akar "építeni".

En meg itt vagyok ugy hogy szeretem a baratom hű vagyok es tehetetlenul nézem a teljesen alaptalan feltekenységét akarmit mondok magyarázok SEMMIT nem fogad el, es tehetetlenul nézem ahogy "nőzik"(ha uzenete jon gyorsan eldugva nézi meg a telot), es tehetetlenul nezem ahogy hidegul es kezd utálni, leráz nem irogat stb.

Tehetek egyáltalán vmit?

2021. nov. 9. 06:47
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
*pénzügyi
2021. nov. 9. 08:35
 12/31 A kérdező kommentje:
Ja es aki nőzik a párja mellett es tanácsokat ad es nagyon JÓ tanácsokat es az erzekeny srac aki meg nagyban segít érzeomileg szinten tiltva vannak!
2021. nov. 9. 08:39
 13/31 A kérdező kommentje:
Mert like-olnak az idiotak.
2021. nov. 9. 08:40
 14/31 anonim ***** válasza:
96%

9: hol irtam azt, hogy ne beszelj mas nemuekkel?? erdekes, hogy mindig minden kerdesedben ezzel a penzugyi vegzettseggel jossz meg azzal, hogy a pasid ilyen-olyan nagy gazdag cegvezeto, kozben mieg mindketten olyan sotetnek tuntok, hogy az is meglepne, ha egy csekket fel tudnatok adni.

nem az a baj, hogy mas nemuekkel beszelsz. regi baratokkal, kollegakkal stb.. teljesen normalis beszelni, irtam is, hogy a pasi gyoker, hogy ezen hisztizik.

de az, hogy te rendszeresen uj idege random ferfiakkal chatelgetsz meg nekik ‘sirod ki magad’ mikozben nekik all rad bre,

szerintem az tobb, mint aggalyos. a pasid reakcioja nem normalis, de azert teged se kell felteni. nem tudom, mi a francnak allsz le a 20. random lof@szjoskaval is ‘lelkizgetni’.

2021. nov. 9. 09:19
 15/31 anonim ***** válasza:
94%

Mint egy idióta tinikapcsolat. Én tizenéve vagyok házas, vannak ellenkező nemű barátaink és soha nem volt ebből probléma. Ismerjük egymás barátait is és gyakran járunk el közösen valahova.

Igaz, mi nem a közösségi oldalon éljük az életünket és nem szokásunk magunkat fotózni a "lájkok" miatt. Lehet az ismerőseink azt hiszik, hogy nincs is életünk...

Azért is vagytok dedósok, mert ha valami problémád van a pasiddal, azt VELE kell közölni és nem idegenektől tanácsot kérni meg nekik panaszkodni.

Ha pedig nem lehet megoldani a problémát többszöri nekifutásra sem, akkor szépen külön kell menni és nem szétcseszni a másik idegrendszerét hülyeségekkel.

Meg nem is értem ezt a bosszúból lájkolgatást, tényleg mint az oviban.

2021. nov. 9. 09:21
 16/31 anonim ***** válasza:
Ne beszélgess pasikkal, mert valószínűleg jól nézel ki, emiatt mindenki másra terelné a folyamatot, és ez nem tetszik a pasidnak.
2021. nov. 9. 09:29
 17/31 A kérdező kommentje:

Igy is tiltva van mindenki. Ugy elek mint valami arab nő.

Ez nem normalis. Es beszelgetek a sajat parommal.is de ő nem fog olyanokat kotni az orromra hogy bocsi dragam epp irt egy csaj, arra valaszolok majd folytasd kesobb!

Igenis fontosnak tartom a masnmeu baratokat lelkitarsakat ismerosoket is. A sajat parom miatt ha bőgök ő vigasztal? Hat nem éppen!!engem csak leb.sz.

Es szepen kulonmenni?

Eleve igy intézi.

Ezert is a kerdes hogy en ez ellen semmit nem tehetk ha jol latom? Azaz fek vagxok mentve. A felelossèg az övé az elb.ssza a kapcsolatunkat en ugy erzem.

De persze hogy ő engem hoz ki hibásnak! Engem, aki szeret hű, meg a feddhetetlen!

2021. nov. 9. 10:19
 18/31 A kérdező kommentje:

15 en sem közösségin eltem!

Ő kezdte ezt az egészet hogy szépen rákerdezett ezt azt minek vettem fel isminek, (mert miert ne. De szerinte ilyen nem letezik hogy csak ugy miert ne!nalam meg letezik! De ezek utan persze hogy semmit nem merek már)aztan szépen elbeszélgetett veluk meg állandoan nezte kivel mit chatelek.

2021. nov. 9. 10:21
 19/31 A kérdező kommentje:

En ugy érzem tenyleg hogy az en lelkiismeretem tiszta en korrekt vagyok es szeretem.

Es ha elcseszi tehetetlennek erzem magam. Ha elhagy, elhagy.

Ő meg persze teljesen máshogy lát mindent. En vagyok maga a "sátán"aki átveri, hűtlen, komolytalan, meg aki csak mondja hogy szeret de valojában nem szeret meg a stb.

2021. nov. 9. 10:23
 20/31 A kérdező kommentje:

És az nekem hatalma amit az a srác írt aki osszevissza csalja a nőjét, de még azt is, akivel csalja.

Hogy ne legyen bennem önvád. Semmiképpen. Ha nőzik a párom, vagy elhagyni készül, ezer 100, hogy nem azért teszi, mert féltékeny és szeret.

Na EZÉRT is kellenek a pasi barátok, ismik meg minden ellenkező nemű.

Egy az egyben leírja, ő milyen otthon, amikor befigyel az új nő, mik kavarognak benne, es mennyire egy senki a párja neki, es őt mivel eteti, meg stb.

Míg ellenben a saját párom önvádat akar bennem elültetni. Abban, aki szereti őt, hű és korrekt.

Szoval vehetm ugy akkor a gyk szerint is, ha elhagy, azt csak nézzem végig? Tenni nem tehetek semmit? Ez nem az én felelősségem?

2021. nov. 9. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!