Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, jogosan kételkedem?
Figyelt kérdés
Barátnőm mindig szól ha vlmiben segítség kell neki. Igyekszem hamar megoldani neki sokszor a sajátom félbe hagyva.
Viszont én lassan 2 hónapja kértem vasalja ki pár pólómat akkor azt mondta majd hétvégén..vagy fél éve kértem varrja meg a nadrágom.
Én ha rögtön esetleg nem tudom megoldani, fejben tartom és amint lehet csinálom.
Na ő nem, kimondja és szó elszall, ha rögtön nem csinálja tuti nem lesz megcsinálva..
Ne azon lovagoljunk hogy csináljam meg magamnak,mert én is meg tudtam volna csinálni azóta, hanem az hogy megkértem és semmi se rögtön se később.
Úgy érzem nem számíthatok rá..
2021. nov. 8. 19:55
11/11 A kérdező kommentje:
Hozzak neki dolgokat, vagy intézzem el a nyomtatást, menjek el boltba neki ezért vagy azért. Menjek vele tankolni, intézzem a szerelőket q kocsihoz, vagy az otthoni dolgokhoz stb..
2021. nov. 9. 18:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!