Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak.Ti mikor jöttetek rá arra,hogy a nő is ugyanolyan halandó,akárcsak ti? Nem hercegnő,nem más bolygóról való.
Amikor egy izmosabb babgulyás után, amit sunyi módon bechiliztam, de ilyen sunyi fajtával, hogy elsőnek csak alig érzed, és pár perc múlva kezd hatni...szóval egy ilyen pár tányér betermelése után, akkorát durrantott a wc-n hogy a közeli faágról még a galambok is felreppentek.
Kérdeztem hogy minden rendben, de majdnem 10 percig benn volt még, aztán mikor utána bementem, megértettem, miért.Még a fal is barna pettyes volt.
Festeni kellett utána.
Mindig kérdezik tőlem, hogy miért és hogyan meg honnan van bátorságom odamenni szinte bármelyik nőhöz.
Nos a válasz egyszerű: Ez a kép jut eszembe: [link] Ha egy ilyen finom csaj, aláfekszik ilyen állatoknak, akkor miért is lennének a nők különlegesek?
2-es!
Jujj ez nagyon x@r élmény lehetett neki.
nem igazán volt ilyen időszakom, talán legfeljebb abban az egy-két évben, amikor a lányok már kezdtek nőiesedni, nekünk srácoknak meg még az első szőrszál se nőtt ki a fütykös tövében.
ezt a hozzáállást, miszerint a lányok mintha valami angyali (de legalábbis nagyon más) faj lennének, főleg olyan haverjaimon láttam, akik az egész addigi életüket legnagyobb részt fiúk között töltötték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!