Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtartanátok vagy kirúgnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartanátok vagy kirúgnátok az olyan barátnőt aki nem hajlandó szexelni esküvő előtt (maximum orál) és külön ágyban akar aludni ha szülőknél vagyunk?

Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 17:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is volt ilyen barátnőm, én belementem, gondoltam fél év és megkérem a kezét, asszem 1 hónapja jártunk amikor a maszturbálást is megtiltotta nekem. (Sőt, majdnem szakított amikor megtudta hogy szoktam)

Ezt kibírtam kb 3 hónapig (nem vertem ki, volt h már annyira nem bírtam h a munkahelyen rárántottam és 2 perc alatt elmentem, de volt hogy éjszakai magömlésem volt). Fél év után ott voltam hogy egyáltalán nem vagyok biztos hogy vele szeretném leélni az életemet, ehhez kéne még 1-2 év hogy eldöntsem, de én nem fogok 2 évig a gatyámba élvezni. Akkoriban megismerkedtem egy csajjal aki pont az ellentéte tüzes és bevállalós, persze abból nem lett semmi, de felnyitotta a szemem. Végül szakítottam a barátnőmmel. Nem tudom megérte-e fél évig megtartóztatni magam, bár volt egy kis büszkeség érzetem, hogy nahát, képes vagyok rá. De nem csinálnám meg mostmár más csaj kedvéért, szerintem akkor se ha biztos lennék hogy ő lesz a feleségem.

Egyébként a volt barátnőm aztán utánam betalált egy nála 15-20 (???) évvel idősebb fószert, ők össze is házasodtak hamar, mostmár asszem 3 vagy 4 gyerekük van, és évente tolják ki a következőt. Nem semmi...

2021. nov. 7. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
A szex lényegtelen. Még aszexel is összejönnék, nem számít. De nem együtt aludni bármilyen okból.....
2021. nov. 8. 20:03
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
hát ha te képes vagy szex nélkül együtt aludni...
2021. nov. 12. 17:39
 14/18 anonim ***** válasza:
26%
MEgvárnám. Ha neked nem kell, passzold le nekem.
2021. nov. 12. 21:56
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

9es le lett pontozva de, van egy haverom ő mesélte volt egy barátnője akinek ő vette el szüzességét, lánynak sosem volt jó semmi az ágyban kiborító volt a szex.

Másik gondolatom aki ilyen prűd, az a nő csak ágyban párnák közt sötétben misszionárius pózban.

Én is exem is vallásosak voltunk,de 3hónap járás után pár alkalom bénázás( mind a kettőnknek a másik volt az első)után csináltunk pár emlékezetes dolgot,szerintem a szexet is meg kell fűszerezni néha mint a vasárnapi ebédet.

2021. nov. 12. 22:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hallottam olyat, néztünk is nagyot huszonévesen. És most 20 év múlva is egy pár. Van ilyen.

Az ember a saját életét élje, maga döntsön mit akar és mit nem.

Volt több vallásos nőm is, sőt olyan is volt, aki azt tervezte, hogy szűzen megy férjhez. Ez mondjuk nem jött össze neki.

Volt olyan is, aki egy katolikus lánykollégiumban élt 4 évet, ő biztosan nem akarta megtudni mi az önmegtartóztatás.

2021. nov. 13. 07:26
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
tehén alá fektetném ..
2021. nov. 13. 11:11
 18/18 anonim ***** válasza:
64%
Nyelves csók simogatás szabad? Mert ha azt lehet fel tudod izgatni,ha egy nő beindúl akkor nehéz leállítani....tapasztalataim szerint.
2021. nov. 13. 13:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!