Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori ez egy hosszútávú párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 4. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Krindzs.
2021. nov. 5. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy rossz kapcsolatban gyakori, egy jóban meg nem. Értsd.: ebben a videóban szándékosan a rossz, érzelmileg ellaposodott kapcsolatokat figurázták ki. Az elején a fellángolás, utána a "hagyjál békén", majd a felháborodást miazhogymárnemszeretsz?

Ja amúgy offtopic de elvonja a figyelmet hogy a csaj nem vett fel melltartót 😅😅😅 (na ebből már látszik hogy ffi írt a hozzászólást 😅)

2021. nov. 5. 00:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Az idő szerintem nem stimmel, de a "műsor" igen. És nem csak ezzel a mozzanattal.

Az elején minden ilyen apróság/gesztus jól esik a csajoknak, később pedig kiakadnak miatta és tiltakoznak ellene. Megpróbálják kiirtani ezt a férfiakból - hatékony módszerrel általában sikeresen. Ami aztán idővel valahogy mégis hiányozni kezd. A nő idővel átértékel dolgokat és sok esetben rájön hogy ezek az apróságok igenis jelentőségteljesek és fontosak. Visszajelzést adnak. Megerősítő visszajelzést arról, hogy a férj/pasi még mindig ugyanúgy értékeli Őket.

45 éves vagyok, még mindig megfogom a feleségem kezét, mikor megyünk valahol. 45 éves vagyok még mindig előfordul, hogy rácsapok a feleségem fenekére - mert tudom, hogy örül neki és értékeli. 15 év házasság után még mindig meg vannak azok a gesztusok, mozzanatok, mondatok amivel leveszem a lábáról.

2021. nov. 5. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:

baromság.

(Amúgy csak kíváncsi voltam a csaj csöcseire, ha már itt valaki felhívta ár a figyelmet.)

De amúgy nem is értem, mi értelme van ennek a videonak.

2021. nov. 5. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!