Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érezted,hogy menthetetlen a kapcsolatod?
Mikor szakítás után pár nappal (mivel en nem zártam le, nem tudtam lezárni magamban, akkor nekem még nem volt vége, de ő szakított), és volt szex és szex után azt láttam rajta, később míg elvoltunk még felöltözve, hogy kimosolyog engem, ill gúnymosolya van, és szinte menekül, ugy akar lelépni, hogy nehogy le kelljen ülni még mindig beszélgetni, és megcsapott valami olyan szintű hidegsége, közömbössége, hogy egyáltalán nem érdeklem, képes mosolyogni, meg örömteli lenni, a szakítás közepén stb
Es szóval mindezt végignézni, az összes gesztusa, mimikák, magatartás, a menekülése, annak, aki nemrég még bújt ölelt szerelmet vallott és velem tervezett és eljegyzésről beszélt, szinte sokkolt az egész.
Akkor döbbentem rá arra, hogy soha nem is szeretett, és ez valóban a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!