Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nőnek milyen érzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek milyen érzés, amikor a párja negatívan utal a korára?

Figyelt kérdés
Pl.: Amikor a férjed fiatalabb nőket néz. Vagy amikor megjegyzi a pasid, ruhavásárláskor, hogy már nem vagy 20 éves, hogy olyan ruhát viselj. Vagy megsímítja együttlétkor a szemed körüli ráncokat. Vagy megkérdi, hogy vesztek-e hajfestéket?

2021. nov. 4. 17:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha oregedo nyanyának látna bárki helybol dobnám.

En nő akarok lenni egy ffinek akire vágyik akit "habzsol", ha nem ilyennel lennék keresnék olyat aki minden porcikám imádja és felemelo vele minden, a szex is.

2021. nov. 4. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Harmincasnős troll újra akcióban.
2021. nov. 4. 18:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem a windsurfre mondta, hogy otven evesen elkezdeni keso, mivel sosem sportoltam. Ez volt a maximum 25 ev alatt.
2021. nov. 4. 18:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nem volt még benne részem. Nekem örül a párom, hogy egyidősek vagyunk.
2021. nov. 4. 19:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki szeret, az nem utalgat negatívan semmire.
2021. nov. 4. 19:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a legtöbb, amit eddig mondott, az annyi, hogy "Na, idén te is 40 éves leszel." Erre vigyorogtam, és visszaszóltam, hogy "Irigykedsz, mi?". Ugyanis ô meg már 44, és inkább ô szokott sóhajtozni a kora miatt, nem én.
2021. nov. 5. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!