Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nőnek milyen érzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek milyen érzés, amikor a párja negatívan utal a korára?

Figyelt kérdés
Pl.: Amikor a férjed fiatalabb nőket néz. Vagy amikor megjegyzi a pasid, ruhavásárláskor, hogy már nem vagy 20 éves, hogy olyan ruhát viselj. Vagy megsímítja együttlétkor a szemed körüli ráncokat. Vagy megkérdi, hogy vesztek-e hajfestéket?

2021. nov. 4. 17:07
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
Gondolom sértő.
2021. nov. 4. 17:08
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Nem elég neked a napi q kérdés erről?

Kezeltesd magad.

2021. nov. 4. 17:09
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
A pasim 5 évvel idősebb és sokkal ráncosabb, mint én. Sosem utal negatívan a koromra. De ha fiatalabb lenne és így tenne, akkor simán mondanám, hogy ha nem tetszem így, lehet csomagolni és távozni.
2021. nov. 4. 17:12
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Megkérném hogy nőjön fel. Nagyon kiabrandito az, amikor az idősödő férfiak a női fiatalság megszállottjai. Nem vall komoly emberre őszülő hajszálak, meg ráncok miatt sóhajtozni, fiatal lányok után nyálcsorgatni meg egyenesen megalázó.
2021. nov. 4. 17:26
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Már megint megalázott az exed, kérdező? :D
2021. nov. 4. 17:27
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

nem unod meg?? te most erre vered egesz nap vagy mi?

2021. nov. 4. 17:30
 7/16 anonim ***** válasza:
20%

Az én férjemmel nincs ilyen gond, szerencsére elég jól állunk anyagilag, ezért járni hialuronsavas toltesre botoxra. A hajamat meg fodrász festi, nagyon rossz lehet annak akinek otthon ezzel bajlodni.

Hála ég, van időm kondiba járni, kozmetikushoz, masszázsra így kifogástalan az alakom. Ruhavásárláskor pont a férjem bíztat, h mutassuk meg bátran, amin van☺

2021. nov. 4. 17:34
 8/16 A kérdező kommentje:
Azt a kérdést nem én írtam ki, de olvastam, mivel érdekeltek volna a normális női válaszok, ami helyett inkább betámadták a kérdezőt a feminácik.
2021. nov. 4. 17:35
 9/16 anonim ***** válasza:
55%

Ez egyszerűen bunkó dolog.

Kérdező, elfelejtettél profilt váltani.

2021. nov. 4. 17:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

senki nem tamadta be, te szerencsetlen. de van abban valami ironikus, amikor pocakos, oregedo pasik elcelodnek a nokon, hogy rancosak meg oregek. neketk valami oregseg- meg rancfetusetek van vagy mi? mennyire kell ehhez fogytaekosan es erzelmileg 0-nak lenni, hogy ne legyen egyedtelmu, hogy ha valakit keitizalnak, az az illetonek nem esik jol. most erre all a bre vagy mi?

a kerdesre valszolva: nincsenek a szemeim korul rancok, ha lennenek, se azokat simogatna a pasim, mert nem erdekli, az ARCOMAT simogatja, ENGEM, nem a rancaimat.

nem nez meg fiatal csajokat, mert nem egy 30 evesen van annyi esze, hogy nem gimis kislanyokra elvezkedik es amugyis felfogja, hogy a kulso az csak egy dolog.

nem hordok 20 eveseknek valo ruhat, de amugyis jo alakom van es ha beszolna, nem erdekelne. o sem hord 20 eveseknek valo ruhakat.

hajfestekre nincs szuksegem, mert eddig osszesen 3 db osz hajszalat talaltam, tehat ha beszolna ezert, pofamrohognem.

most elegedett vagy?

de ismetlem, a pasim nem retardalt hulyegyerek, h igy viselkedjen.

2021. nov. 4. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!