Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz a barátnőm viselked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz a barátnőm viselkedése, gyenge neveltetése?

Figyelt kérdés

Baráti társaságban voltunk, én haverjaimmál, társasoztunk. Múlt heti sztori. Vittem csajomat is. Egyszer csak társas közben (körben ültünk) érzek valami büdöset. Többiek is velem egy időben érezték meg és egyből rám néztek, cinkeltek, magamra vállaltam hogy én fingottam. Csajom közben így félmosollyal rám néz és azt suttogja "bocsi". Hangtalan volt, de mellé iszonyat büdös. De mindegy elvittem a balhét.

Tegnap újabb fejezet. Átmentünk hozzánk családhoz, ilyen kis laza délutáni beszélgetés anyuékkal, ül mellettem csajom és ismét fingszagot érzek. Majd 5 perc múlva megint. Jól nevelt nálunk mindenki ezért nem böfögte be senki hogy valaki fingott de hát olyan gázul éreztem magam mert nyilván érezték. 10 perc múlva meg ment klotyóra.

Nektek ez beleférne vagy bunkóság? Mert sztem bunkóság.

Pacsi annak aki válaszol, köszke.

2021. nov. 2. 19:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
71%

Mi az, hogy főleg nő létére?

Egyébként meg egyre jobban terjed a fing fétis, nagy a kereslet a nők fingjára, mind videón, mind üvegben, kurwa sok pénzért veszik meg ezeket, nézz utána...

Azt te meg egy nyomorult fingon problémázol.... (Bocs, kettőn, na...)

2021. dec. 22. 18:13
 52/70 anonim ***** válasza:
0%
#47 én rajtad is szakadok 😀😀😀
2022. jan. 14. 18:18
 53/70 anonim ***** válasza:
67%
Mit lehet tudni??fingadozik még társasâgban vagy már nem vagytok együtt??
2022. jan. 14. 19:19
 54/70 anonim ***** válasza:
83%

Màr biztos kifingott a kapcsolatuk....

2022. jan. 14. 19:26
 55/70 anonim ***** válasza:
67%
#53 sztem is 😂😂😂
2022. jan. 14. 21:33
 56/70 A kérdező kommentje:
De még együtt vagyunk. :)
2022. jan. 14. 23:06
 57/70 anonim ***** válasza:
24%
Akkor jól bírod haver 😀😀😀
2022. jan. 15. 08:51
 58/70 anonim ***** válasza:
16%
Fene a gusztusodat az ilyenekhez ....😂😂😂😂
2022. jan. 15. 09:06
 59/70 anonim ***** válasza:
68%
Az itt egybegyűltektől kérdezem, hogy ők sosem finganak? Én nő létemre imádok, a párom előtt is, versenyezni is szoktunk, ki tud nagyobbat. Mindenki fing. Fingani jó.
2022. jan. 15. 09:16
 60/70 anonim ***** válasza:
16%
mit imádsz rajta? ez nagyon szánalmas
2022. jan. 15. 09:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!