Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz a barátnőm viselked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz a barátnőm viselkedése, gyenge neveltetése?

Figyelt kérdés

Baráti társaságban voltunk, én haverjaimmál, társasoztunk. Múlt heti sztori. Vittem csajomat is. Egyszer csak társas közben (körben ültünk) érzek valami büdöset. Többiek is velem egy időben érezték meg és egyből rám néztek, cinkeltek, magamra vállaltam hogy én fingottam. Csajom közben így félmosollyal rám néz és azt suttogja "bocsi". Hangtalan volt, de mellé iszonyat büdös. De mindegy elvittem a balhét.

Tegnap újabb fejezet. Átmentünk hozzánk családhoz, ilyen kis laza délutáni beszélgetés anyuékkal, ül mellettem csajom és ismét fingszagot érzek. Majd 5 perc múlva megint. Jól nevelt nálunk mindenki ezért nem böfögte be senki hogy valaki fingott de hát olyan gázul éreztem magam mert nyilván érezték. 10 perc múlva meg ment klotyóra.

Nektek ez beleférne vagy bunkóság? Mert sztem bunkóság.

Pacsi annak aki válaszol, köszke.

2021. nov. 2. 19:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
83%
Dehát a nők is finganak, büfögnek meg szarnak.
2021. nov. 3. 19:39
 32/70 anonim ***** válasza:
55%
Jajj a kérdező még álomvilágban él. Itt csak neki lehet, a csóri csaja meg robbanjon szét, csak nehogy eleresszen egy galambot
2021. nov. 3. 20:47
 33/70 anonim ***** válasza:
76%
Direktbe hangosan fingani sztem is illetlenség ha idegenek között vagyunk vagy nem baráti társaságban
2021. nov. 3. 20:53
 34/70 A kérdező kommentje:
Nem hangosan fingott, hanem halkan, pont ez a lényeg hogy sunyiba rakta oda a bűzt az orrunk alá.
2021. nov. 3. 21:03
 35/70 anonim ***** válasza:
78%
Mert ha hangos lett volna, akkor más a megítélés?
2021. nov. 3. 22:23
 36/70 anonim ***** válasza:
91%
A hangos fing őszinte. XD
2021. nov. 3. 22:28
 37/70 anonim ***** válasza:
79%

Salamon király mondá vala hangos fingnak nincsen szaga, de amelyik sunyi lapos annak szaga írtózatos..

Emberek vagyunk, mindenki ereget elég szép galambokat. Maximum beszélj vele, valami ilyesmit "kincsem legközelebb ha éppen pukkantanod kell menj már ki a mosdóba" nem kell ezt annyira véresen komolyan venni sztem...

32/F

2021. nov. 7. 17:36
 38/70 anonim ***** válasza:
74%
Ezt nem értem, te nem tudod, hogy a nőknek is kell? Attól függ hogy mit eszik, hogy milyen szagú. Ha hangos lett volna, az bunkósag. Így kellemetlen persze. Mindenesetre én ezt semmiképpse a bunkóságok közé sorolom.
2021. nov. 7. 18:39
 39/70 anonim ***** válasza:
79%

Mindenkinek ugyan úgy működik a bélrendszere attól függetlenül, hogy mi van a lábuk között. A nők is ugyan úgy finganak, és van joguk a fingáshoz. Így nem értem miért lett odatéve az az első választási lehetőség. Rá se megyek.

No de mindegy, a probléma itt az, hogy nem tudja, vagy nem hajlandó visszatartani társaságban, pedig mindenki más képes rá. Ezt magyarázd el neki, hogy társaságban ne fingadozzon már az orrotok alá, mert az tényleg kiábrándító. Nem csak tőle. Mindenkitől. Vagy ha tényleg baj van a gyomrával, akkor szedjen gyógyszert. De semmiképpen ne azt mondd neki, hogy zavar, ha fingik, mert akkor vissza fogja mindig tartani csak a te jelenlétedben is, az meg további egészségügyi problémákat eredményezne.

Kommunikáljatok!

2021. nov. 8. 07:40
 40/70 anonim ***** válasza:
42%

Te is proli vagy. Vidd el a csajod gasztroenterológiai vizsgálatra, illetve allergia tesztre. Tippelek nem rég ismered, ha rég, akkor szégyen rád nézve, hogy nem vetted észre hogy beteg.

Egy úriember, jól nevelt férfi nem így reagál, hanem a baráti találkozó után rákérdez és beszélget vele tapintatosan.

Akkor lett volna bunkó, ha még röhögve legyezgeti is és kiabálja a pasi és csaj haverjaidnak, hogy fingot ellet.

2021. nov. 8. 08:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!