Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlős vagy szégyenl?

Figyelt kérdés

Bőven huszonévesek vagyunk, távkapcsolat, baratnőm nem csókol meg ha emberek vannak a közelben, barátjainak nem mutatott be, voltam náluk ugyan de azt mondta ne érintsem meg a szülei előtt és külön szobában kellett laknom, azt sem engedte hogy Facebookra közös képet tegyek fel kettőnkről és hogy státusznak azt állitsam be hogy kapcsolatban vagyunk. Igaz ez a FB nem olyan fontos de a többi igen.

Ezeket azzal magyarázza hogy ilyen nevelést kapott és hogy neki ilyen az értékrendje, de nekem komoly kétségeim vannak és van egy olyan érzésem hogy szégyenl engem.

2021. nov. 2. 17:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt
2021. nov. 2. 17:37
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom mi okozza, de nekem így nem menne, erős szakítóok a letagadás.
2021. nov. 2. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem szégyell.
2021. nov. 2. 17:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ok mindegy is, mert ha ennyire különbözőek vagytok, boldogtalan leszel vele.
2021. nov. 2. 17:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

a szülei előtti dolgot még csak-csak megértem, ha valami durván elvakultan vallásosak

a többi gáz

ez az ő értékrendje, ok, a tiéd meg más, ezért alkalmazkodunk egymáshoz

2021. nov. 2. 17:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Én azért szeretném megérteni az okát. Nagyon nem mindegy ugyanis hogy csak szégyenlős vagy szégyenl!
2021. nov. 2. 17:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben szerintem inkább szégyenlős. Ettől még simán rámehettek erre.

Ugyanez a kérdés bennem is felmerült és soha többé nem voltam igazán boldog az illető mellett.

Nem kell nyalni-falni egymást mások előtt, de amikor még a kezemet is elengedte...Meg úgy tett, mintha nem is lenne köztünk semmi...

Amúgy nem mindegy az se, milyen a barátnődék házelrendezése. Azért anyuékkal szomszédos szobában én se szívesen hancúroznék. Annyira én is vagyok szemérmes.

2021. nov. 2. 18:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szégyell. Miért lenne szégyellős? Ha a barátainak nem mutat be, az nem szégyenlőség:) Ő miért lenne szégyenlős, ha nem engedi, hogy a státuszt beállítsd?
2021. nov. 2. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Màzlista, kifogtad 😆
2021. nov. 2. 19:06
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

Sose szoktam ilyet de most nem tudom megállni:

Helyesen:

Szégyell

Szégyenlős

Utóbbira:

"Az igető kettőssége miatt azonban szórványosan előfordul a szégyellős változat is, főleg irodalmi példákat találhatunk rá – népdalszövegekben...E változat kicsit régies, illetve tájjellegű hatású."

Bocsánat, de muszáj volt.

2021. nov. 2. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!