Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom gyereke elviselhetetlen....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom gyereke elviselhetetlen. Egyszerűen már gyomor idegem van tőle. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Egy lánya van,aki sokat van itt, és már szó szerint rosszul vagyok testileg,lelkileg amikor hozza ide. Amikor nincs itt,állandóan telefonálgat, hogy jönni akar (6 eves). Az anyja örül, ha szabadul tőle. El van kényeztetve,állandóan üvölt, fenyegetőzik, hisztizik. 0-24ben beszél, be nem áll a szája. Nem tudja elviselni, ha az apja hozzám szól, mert akkor nem ő van a középpontban. Viszont ha rá merek szólni, mert elveszitem a türelmem, még én vagyok a rossz,mert ez a gyerek szent és sérthetetlen. Az apját is kikészíti sokszor,és 10ből egyszer rászól, de akkor még a gyerek van felháborodva,és addig üvölt, még az apja bocsánatot nem kér tőle. Egyszerűen nem bírom. Szeretem ezt az embert, de a gyerek miatt azon gondolkodtam már, hogy elhagyom. Tudtam,hogy gyereke van,de nem hittem,hogy ilyen.......
2021. okt. 31. 19:52
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

A világ összes pénze nem lenne elég neki. Ehez már ért. Meg az ájfon,almás laptop stb. - Én ilyeneket nem is láttam gyerekkoromban, nem is hiányoztak.

De az is igaz, hogy még az almás pitéért sem üvöltöttem. Mással voltam lefoglalva, ami elég volt. Játék, beszélgetés, könyvek.

2021. nov. 1. 14:33
 32/37 anonim ***** válasza:
85%
Én elköszönnék az apukától és megmondanám, hogy köszönje az egészet a pulyának. Tételesen felsorolnám minden ámokfutását velem szemben, az undokságát, a hazugságait, az összes szemtelen és gusztustalan viselkedésére konkrét példákat akár dátumra pontosan... És hozzátenném, hogy nem azért nincs saját gyerekem, hogy más gyereke tönkretegye az életem azzal, hogy folyamatosan tűrnöm kell, ahogy viselkedik velem, mert az én érzéseim nem számítanak úgy látszik.
2021. nov. 1. 14:36
 33/37 anonim ***** válasza:
62%
Én bele se mentem volna egy ilyen kapcsolatba, ha nem tudom, hogy az apának mindig a gyereke lesz az első.
2021. nov. 1. 14:51
 34/37 anonim ***** válasza:
35%

annyi lenne az egész, leviszed a játszóra, elmentek együtt bringázni.

pár óra múlva a legjobb barinője lennél.

meg persze a leszedálását is abba kellene hagyni a telefont, laptopot, amitől bezombul.

nem való ennyi idős gyereknek.

de a legtutibb, ha tényleg el akarod varázsolni és megnyerni, hogy leviszed egy parkba, majd előveszel egy buborékfújót.

és akkor felváltva csináljátok, hogy egyszer ő csinál buborékot és te kapod el őket, aztán fordítva.

kínai közértekben lehet venni egészen nagy bubifújót is meg hozzá utántöltő folyadékot.

szóval ilyen egyszerű lenne ez.

2021. nov. 1. 15:05
 35/37 anonim ***** válasza:
76%

Ez haláli, adjátok itt a kérdezőnek a hülyénél hülyébb tanácsokat. Akik pedig az egyetlen normális tanácsot adják (hogy szakítson), azt lepontozzátok.

Most akkor hogy is van ez? Csessze el az életét, csicskuljon be egy életre? Semmi nem köti még a pasihoz, közös gyerek, közös vagyon, simán ki tudna lépni. De ez a verzió le van pontozva (ja, akkor nem lehetne mantrázni, hogy "úgy kell annak, aki gyerekes pasit választ".

2021. nov. 1. 17:13
 36/37 anonim ***** válasza:
85%

35

Babázzon más minidiktátor neveletlen zsarnok lárvájával a jó qrva anyja az. Nem én basztam világra, nem én fogom pátyolgatni a kis lelkét. Vagy tiszteletben tartja az én életem vagy mehet azzal együtt a pokolba, aki behozta az életembe és nem bír rászólni, csak rám.

Gondolom akárhova mennek, ugyanígy nincsenek tekintettel senkire és semmire, legyenaz hotel, busz, rendezvény, bármi. Mert a gyerekistennek mindent szabad... Kösznem.

2021. nov. 1. 17:22
 37/37 anonim ***** válasza:
79%
Lelépnék, túl rövid az élet hogy ilyenekre pazaroljam.
2021. nov. 3. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!