Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom gyereke elviselhetetlen. Egyszerűen már gyomor idegem van tőle. Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Egy lánya van,aki sokat van itt, és már szó szerint rosszul vagyok testileg,lelkileg amikor hozza ide. Amikor nincs itt,állandóan telefonálgat, hogy jönni akar (6 eves). Az anyja örül, ha szabadul tőle. El van kényeztetve,állandóan üvölt, fenyegetőzik, hisztizik. 0-24ben beszél, be nem áll a szája. Nem tudja elviselni, ha az apja hozzám szól, mert akkor nem ő van a középpontban. Viszont ha rá merek szólni, mert elveszitem a türelmem, még én vagyok a rossz,mert ez a gyerek szent és sérthetetlen. Az apját is kikészíti sokszor,és 10ből egyszer rászól, de akkor még a gyerek van felháborodva,és addig üvölt, még az apja bocsánatot nem kér tőle. Egyszerűen nem bírom. Szeretem ezt az embert, de a gyerek miatt azon gondolkodtam már, hogy elhagyom. Tudtam,hogy gyereke van,de nem hittem,hogy ilyen.......2021. okt. 31. 19:52
21/37 anonim válasza:
* szinten
Illetve szerintem a szülei nem egységesen nevelték ha az egyik rászólt jogosan akkor a másik nem értett egyet vele a gyerek meg összezavarodott és nem értette a szülei egyet nem értését.
22/37 anonim válasza:
#13 Jól tetted. Aki úgy gondolja, hogy sose szabad megpofozni a gyereket, akármit csinál, az nem tudja, hogy valójában azzal árt neki hosszútávon ha nem pofozza meg.
23/37 A kérdező kommentje:
Hat ez a gyerek egy rosszindulatú, körmönfont kis görcs. A világ összes pénze nem lenne elég neki. Ehez már ért. Meg az ájfon,almás laptop stb. Üvölt,vonyit,mindig azt kell csinálni amit ő akar. Egész nap szórakoztatni kell. Parancsolgat. Látom, az apja is kivan tőle idegileg de hát ez a gyerek egy istencsászárnő.
2021. nov. 1. 09:34
24/37 anonim válasza:
Igen ,egy 6 eves, olvasni , irni nem tudo kisgyerek ezt mind magatol talalta ki, hogy neki ez kell!
25/37 anonim válasza:
Ha az apja és az anyja nem nevelték meg rendesen a gyereket, akkor te semmit nem tudsz tenni. Ha a saját szüleire nem hallgat, egy idegen felnőttre még annyira sem fog. Itt az apával kellene beszélni és őt rávenni a változásra, hogy ne csak néha szóljon rá a lányára, na meg ha rászól, akkor sem hagyja utána rá a dolgot. De ha az apuka nem változik, akkor a gyerek sem fog.
26/37 anonim válasza:
Nem tudsz vele mit kezdeni. Szerintem lépj ki a kapcsolatból. Hiába szereted a pasit, nálam pl. már alapot döntene az, hogy ilyen gyereke van, szóval már ettől kiábrándulnék a pasiból.
27/37 anonim válasza:
Hogy ilyen gyereke van, az őt (is) minősíti.
28/37 A kérdező kommentje:
Ma is parancsolgat egész nap,pattog és dirigál, hazudozik az apjának rólam. Komolyan legszívesebben felpofoznám. Elhajitotta a papucsomat,ráugrott a labujjamra, stb.
2021. nov. 1. 14:04
29/37 anonim válasza:
Hülye kis korcs, még benyeli, ha azt mondod, hogy ne hazudjon, mert be van kamerázva a lakás és mindenről van felvételed. Majd befogja a pofáját. :)
30/37 anonim válasza:
Menjetek el sétálni, legyen valami élmény, ne csak otthon öljétak egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!