Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom gyereke elviselhetetlen....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom gyereke elviselhetetlen. Egyszerűen már gyomor idegem van tőle. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Egy lánya van,aki sokat van itt, és már szó szerint rosszul vagyok testileg,lelkileg amikor hozza ide. Amikor nincs itt,állandóan telefonálgat, hogy jönni akar (6 eves). Az anyja örül, ha szabadul tőle. El van kényeztetve,állandóan üvölt, fenyegetőzik, hisztizik. 0-24ben beszél, be nem áll a szája. Nem tudja elviselni, ha az apja hozzám szól, mert akkor nem ő van a középpontban. Viszont ha rá merek szólni, mert elveszitem a türelmem, még én vagyok a rossz,mert ez a gyerek szent és sérthetetlen. Az apját is kikészíti sokszor,és 10ből egyszer rászól, de akkor még a gyerek van felháborodva,és addig üvölt, még az apja bocsánatot nem kér tőle. Egyszerűen nem bírom. Szeretem ezt az embert, de a gyerek miatt azon gondolkodtam már, hogy elhagyom. Tudtam,hogy gyereke van,de nem hittem,hogy ilyen.......
2021. okt. 31. 19:52
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%

Most őszintén minek ezt erőltetni? Apuka sérthetetlen kislánya csak rosszabb lesz.

Még addig lépj le amíg egyben van az idegrendszered.

És igen. Ez van ha valaki kölykös emberrel kezd. Ha tetszik ha nem "kedves" lepontozók. 😅

2021. okt. 31. 20:47
 12/37 anonim ***** válasza:
13%
11# te beteg vagy!
2021. okt. 31. 20:50
 13/37 anonim ***** válasza:
71%
Menekülj. A családomban is van egy ilyen undorító dög (szegény nem tehet róla, a rohadás szülei nevelték ilyenre). Akkor láttam utoljára, mikor próbáltam beszélgetni a párommal és ott legyezgetett a kezével meg üvöltött, hogy ne halljuk egymást (a páromra volt rászállva), aztán leöntött gyümölcslével. Olyan pofont lebasztam neki, hogy a fal kapta el. Aztán felkeltem, hogy szevasztok, ezért nem jöttünk ide eddig gyakran, most viszont egyáltalán nem is fogunk.
2021. okt. 31. 20:54
 14/37 anonim ***** válasza:
71%
13-as vagyok, szerencsére nekem nem a párom gyereke, ő is rühelli. Az bszna még be.
2021. okt. 31. 20:54
 15/37 anonim ***** válasza:
72%
Na ezert nem kezdunk gyerekes pasival
2021. okt. 31. 21:03
 16/37 anonim ***** válasza:
78%

Engem is ke lehet pontozni, de egy nyaklevelest bőven megérdemel. Lehet fennakadt szemekkel elítélni, de ha ez így megy tovább, sokkal nagyobb pofonokat fog kapni az élettől.

Persze, nem egy pofon a megoldás, hanem emellett sürgősen a következetes nevelés. Ami a szülei dolga lenne. Ha nem bírod, lépj le. Mindig a gyereke lesz az első.

2021. okt. 31. 21:10
 17/37 anonim ***** válasza:
66%

Gyerekes nő/pasi kuka.

Küzdjenek vele a kedves szülők ;)

2021. okt. 31. 21:19
 18/37 anonim ***** válasza:
40%

Hagyd el, mind jobban járnak. Csomaggal kaptad, nem tűnt fel?

Valószínűleg nem kap a gyerek elég figyelmet a szülőktől. Veled sem nyert sokat, ahogy olvasom. A gyerekek tükrök. Mindig a felnőttben van a hiba, ha egy egészséges 6 éves nehezen kezelhető.

2021. okt. 31. 22:16
 19/37 anonim ***** válasza:
19%
Azért kivétel is van. Amikor kedves apucinak nem a gyereke az első hanem a szerelme.
2021. nov. 1. 01:52
 20/37 anonim ***** válasza:
35%
6 éves a gyerek basszus. Mit vártál. 6 éves korra is jellemző hogy teli vannak energiával és örökmozgók, tanulni akarnak. Ergo nincs foglalkozva rendesen a gyerekkel es angyom bungyom szonten van kezelve akkor ez lesz belole.
2021. nov. 1. 07:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!