Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság is tényleg az számít, hogy ki a férjed/ párod?
A környezetemben élő tehetősebb családokban az anyuka nem dolgozik, a családfő tartja el a családot, eljárnak külföldi utakra stb. Anyukám is háztartásbeli volt, amíg élt apukám, a halála után mindenki elfordult tőlünk, de a tartalékok miatt élete végéig nem kell dolgoznia.
Mostanában szembesültem ezzel, mivel kezdő pénzügy gyakornokként sokat dolgozok, azonban nem keresek elég jól, egyedül nem tudok magamnak ilyen hátországot biztosítani, úgy érzem ki vagyok szolgáltatva egy férfiak uralta világban.
Nektek mi a véleményetek a kialakult helyzetről?
24L
Azok a nők sokkal szebbek es kiegyensúlyozottabbak, akiket támogat a párjuk, es a tenyerén hordozza, mint azok, akiket csalnak agyba főbe, hanyagolnak, nem segítenek nem támogatnak.
Nem kell ezt csak a pénzre kiélezni. Amblokk kell nézni.
Kamu.
Nyuszika, te is kereshetsz jól.
az, hogy ocska kamukerdes.
legkozelbb valami kevesbe atlatszot irj ki, incelkem.
"úgy érzem ki vagyok szolgáltatva egy férfiak uralta világban"
egész idáig majdnem elhittem
Baromira nem kamu a kérdés. A világban mindig számított, hogy ki a párod, kivel látnak, kivel dolgozol. Amikor azt sugalták, hogy ez nem számít, akkor is számított. Sőt! Ez az egész világon nagyon fontos.
Az már egy másik kérdés, hogy ezen keresztül van pénzed vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!