Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig én vagyok az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig én vagyok az a barátnő, akit nem lehet szeretni/meg lehet csalni?

Figyelt kérdés

Minden eddigi kapcsolatomban vagy tiszteletlenül viselkedtek velem és a porig aláztak, vagy hallgathattam a “nem a te hibád, hogy még mindig az exemet szeretem” baromságot. Sosem éreztem úgy, hogy valaha is szerettek volna, mindig a sirámot vágták a fejemhez, hogy hiába vagyok jó barátnő, meg a legrendesebb eddig, mégsem lehet úgy szeretni, mint azt az exet, amelyik sz*rrá csalta az illetőt/kihasználta anyagilag/bántalmazta verbálisan/stb.

Pedig mindig megpróbálok támogató lenni az aktuális barátommal. Pszichésen, anyagilag, bárhogy. Mindig éreztetem a szeretetem, nem hanyagolom el őket, sokszor meglepem őket, mégis csak egy lábtörlőnek vagyok jó, aki 2 hónap után ráébreszti a férfiakat, hogy mégis a kapcarongy exükhöz akarnak visszamászni.

2021. okt. 29. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Az eddigi tapasztalataim alapjan ugyan ilyen vagyok, csak ferfiben. Szerintem mindketten rosszul valasztottunk eddig.
2021. okt. 29. 11:55
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Hány éves vagy? Valószínűleg kicsit "unalmasabb" vagy,tipikus feleség típus. Lehet most így bánnak veled, de majd visszasírnak idősebb korukban, amikor rájönnek, hogy nem minden a kalandozás, szenvedély.
2021. okt. 29. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Próbálj hűvösebb tavolsagtartobb lenni

Bár ex iránti szerelemre ez se fog hatni

2021. okt. 29. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd magadra de ha mindig így jársz, akkor szerintem itt az ideje szintet lépned. Olyan értelemben, hogy sokkal több energiát áldozol fel az ismerkedésre. Mielőtt bármi komolyra fordulna nem teszel olyat, ami után már nincs visszaút és ne lehetne kiszállni. Látatlanban szerintem túl hamar engeded magadhoz őket, így a bizalmadba és az ágyadba.

Szerintem ha óvatosabb lennél, beszélgetnél kellemetlenebb témákról is akkor időben kiesnének a csontvázak a szekrényből. Aki meg nem tud várni annak kalap,kabát. F30

2021. okt. 29. 12:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4-essel egyetértek!
2021. okt. 29. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom elolvasásra a Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak? c. remekművet. Minden kérdésedre választ fog adni.

Szó szerint a lábtörlő vs. álomlány problematikát és annak pszichológiai hátterét boncolgatja.

2021. okt. 29. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de lehet szemétnek fogsz gondolni, de azt lehet kihasználni, azzal lehet ilyen dolgokat megtenni aki hagyja.

Sajnos tudom mert velem is megtettek durva dolgokat, ahol más már a fejét fogta volna...és igen én hagytam....

2021. okt. 29. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondja az utolsó. Határt kell szabni magadnak és másoknak is. Nem tanítják meg a gyerekeket nemet mondani és ide vezet. Megfelési kényszer, szeretnek, ha megteszem ezt vagy azt.

Nem, nem szeretnek, ha megteszel ezt vagy azt.

Még huszonéves koromban azt vettem észre, hogy a tesóm szeretett mindenkit kihasználni, de ő sohasem segített. Megtanultam nemet mondani neki is, és azóta, ha érzem, hogy ki akarnak használni, abban a pillanatban leállítom az illetőt, legyen az kolléga, csaladtag, bárki.

Kezdj el nemet mondani azokra a dolgokra vagy embereknek akiknél úgy érzed, hogy csak azért szeretnek, mert megteszel nekik valamit.

2021. okt. 29. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerencsére velem csak egyszer történt ilyen, hogy az akkori barátom meg javában az exe miatt volt oda.

Ez egyébként azért van, hogy az elérhetetlen bunkó kell, mert az izgalmas, ott tipikusan benne van ez a pillangos érzés, a szorongás, és ez a kis félelem pont elég ahhoz, hogy minél jobban akarja magának.

Ez az éretlen emberekre jellemző, van ilyen barátnőm, de nagyon sok ilyen srác is van. Sajnos ez a korosztalyunkra elég jellemző, hogy nem a nyugis, kiegyensúlyozott,kiszámítható kapcsolat kell, hanem a folyton veszekedés, izgulas és a másik görcsös megtartani vagyasa, mert ez az izgalmas.

Három kapcsolattal a hátam mögött már pontosan tudtam, hogy negyedjere mik az elvárásaim és ha ennek, pont olyan part választottam, aki mindenben maradéktalanul eleget tesz neki. És ezek nem magas elvárások voltak, csak annyi, hogy ne vitazzon velem felesleges dolgokon és ne bántalmazzon se szóban sem máshogy, legyen figyelmes. Ennyi.

2021. okt. 30. 08:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!