Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány találkozás után derül ez ki?
Szóval mik a rá jelek, arra hogy igen x találkozás után, mellette tudnátok maradni össze illesztek vele?
És mennyi idő után derül ez ki?
Szerintem az összeköltözés nem nagy cucc, nyilván nem kell mindjárt lakáshitelt együtt felvenni és közösbe menni, de albiba miért ne? Semmi felelősség, és semmivel nincs jobban összekötve vele az ember, mint egy átlag lakótárssal.
Mi fél év után költöztünk kb össze, de csak mert még nagyon fiatal voltam, 19 éves. A jelei azok voltak, hogy egyszerűen nem akartunk külön lenni. Előtte is együtt aludtunk szinte mindig, csak hol én mentem hozzá, hol ő hozzám, vagyis a szüleimhez. Aztán mondtuk, hogy ennek nincs így értelme, és oda cuccoltam.
13., 25. hozzászólást akár én is írhattam volna. Én sem tervezek már negyvenesként összeköltözést (fiatalon még könnyen ment!). Már szépen kialakult a magam kis kényelmes élete, bárkivel költöznék össze, az sok alkalmazkodással járna. Max. ha az illetőnek van egy hatalmas háza, , ahol megoldható, hogy mindenkinek legyen saját élettere, de közös is. 😀
Addig marad a különélés és összejárás, közös programok, néha együttalvás vagy akár egy közös hétvége... Ennél többre én nem vágyom.
Negyveneskent költöztünk össze 4 honap utánSiman osszeszoktunk nem voltak nehezen toleralhato szokások
1 évre rá volt lanykeres
Tavasszal esküvő
#26 "Én sem tervezek már negyvenesként összeköltözést (fiatalon még könnyen ment!)."
Nana! A negyvenes még nem öreg! :)
Mindenki annyi, amennyinek érzi magát! Időnként 20, időnként 70! :)
#25 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!