Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány találkozás után derül ez ki?
Szóval mik a rá jelek, arra hogy igen x találkozás után, mellette tudnátok maradni össze illesztek vele?
És mennyi idő után derül ez ki?
37 éves vagyok, 1 hónap után költöztem össze a barátnőmmel. Fast forward másfél év:
Mára a menyasszonyom. :)
Ha már érettebb vagy, tudod mit akarsz, akkor ezek a dolgok nem tartanak évekig.
20 évesen én is elbohóckodtam 5 évig az első csajommal, ja.
Nehezen lehet ezt időben meghatározni. Más visszamenőleg véleményt mondani egy jól sikerült kapcsolatban, de biztos tudnának számtalan ellenpéldát hozni.
A kérdezővel nagyon egyetértek. Negyvenesként én pl már nem is vágyok arra,hogy összeköltözős kapcsolatom legyen, viszont az fontos számomra,hogy egymás közelében éljünk, sok időt töltsünk együtt,amibe beleértem a szabadidőt és a feladatainkban történő segítést is.
Eleve egy bizonyos koron túl már mindkét félnek van (vélhetőleg) otthona, kialakult anyagi helyzete, esetleg gyereke. Nehéz összeegyeztetni,hogy ki kihez költözzön, ki mennyit költ, mennyit tud közös kiadásokra szánni és milyen az életmódja.
Aztán később ha az idő bennünket igazol esetleg összeköltözés is lehet.
Tudom,hogy nem egyedi a véleményem, több párkereső ismerősöm vágyik ilyen kapcsolatra.
Miért ostobaság meg túl korai 1 hónap/pár hét alatt összeköltözni? Hogyhogy mi van, ha nem működik? Pont ezért költözöl össze, akkor csak 1 hónapot/pár hetet pazaroltál el az életedből egy nem működő kapcsolatra, rossz emberre, nem éveket. Ha pár hét után nem működik az összeköltözősdi, akkor az évek múlva sem fog.
2 hete ismertem a párom, amikor összecuccoltunk, és ráadásul olyan rettenetesen öreg sem voltam még, 21 éves. Azóta eltelt lassan 8 év, már a férjem, a második gyerekünket várjuk és nem is lehetnénk boldogabbak. Szerintem ha érzed, hogy ő az igazi, akkor érzed. Max tévedsz. Az összeköltözés egy visszafordítható dolog, nem tudom, miért kéne húzni csak azért, mert még "korai", ha mindkettőtöknek időszerűnek érződik és úgy a jó. Ez kb mint az első szexszel. Ha mindketten akarjátok és úgy érzitek, itt az ideje, akkor senki másra nem tartozik, hogy csak 1 órája vagy 1 éve jártok.
Amúgy nekem mindig is elég hamar zajlottak az események, pár hét, nagyon max 2-3 hónap után mindig tudtam (éreztem?), hogy van-e értelme a közös jövőt tervezgetni. Ennyi idő alatt az alap személyiségjegyek, az egymással töltött idő iránti igény, a kommunikáció, a szex működése kiderülnek. Nem kell A-tól Z-ig alaposan kiismerni az embert, hogy tudd, van-e értelme több energiát belefeccölni a kapcsolatba, az alapokat ha már ismered, akkor abból látod, hogy mennyire éri meg ezt az egészet folytatni. Sokan 10-15-20 évek után szakítanak (válnak), ezt nem azzal fogod megakadályozni, hogy direkt hátráltatod a kapcsolat természetes előmenetelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!