Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha pasim szakítani akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha pasim szakítani akar mert jót nevedgéltem mikor elesett a motorral?

Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 16:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
125cc Beagle? 😆
2021. okt. 23. 16:26
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem egy rajzfilmben vagyunk, komolyan meg is sérülhetett volna. Gáz a nevetgélés.
2021. okt. 23. 16:29
 13/29 anonim ***** válasza:
44%
Én is nevettem volna. 🤣
2021. okt. 23. 16:36
 14/29 anonim ***** válasza:
23%
#7 pontosan. Ez ilyen személyiség, aki nem sajnálja és félti a párját.. millió+1 jele van.
2021. okt. 23. 16:36
 15/29 anonim ***** válasza:
53%
Számomra az a fura inkább, hogy aki ilyen hisztis hülyegyerek, hogy ennyi miatt szakítani akar, más miatt eddig nem hisztizett be? Eddig hogyhogy nem tűnt fel, hogy hülye?
2021. okt. 23. 16:39
 16/29 anonim ***** válasza:
61%
Nem mindegy, hogy mekkorát zakózott. Én is dőltem el motorral, és még én is nevettem annyira vicces volt. Persze ha pl 80-al csapódott bele egy házba, azon már nem illik nevetni. Mindenesetre nem vagy túl együttérző, a pasi meg jól látja ezt.
2021. okt. 23. 16:51
 17/29 anonim ***** válasza:
68%

16 szerinted azon nevetni reális, hogy 80-nal csapódik egy házba? És ha így is történt, akkor az lenne s legnagyobb baja, hogy szakítson, mert a barátnője nevetett?

Téged se bánt az ész…

2021. okt. 23. 16:58
 18/29 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem van egy olyan pont, amikor az ember meglepetésében és azért, mert még nem mérte fel a szitut, LEHET, hogy röhögni kezd. Aztán ha van esze, nyilván abbahagyja, még akkor is, ha semmi nagy baj nem történt. Mondjuk én kétszer láttam motort feldőlni, egyszer sem nevettem, főleg, hogy egyik alkalommal az előttem álló motor borult fel, amikor zöldre váltott a lámpa, hát kicsit sem volt vicces. De nem ismerjük a körülményeket.

Mondjuk elképzelhető, hogy a fickó felborult, a Kérdező nevetett 3 másodpercig, aztán odarohant és megkérdezte, hogy mi a baj, kell-e mentőt hívni. Ez is lehet.

2021. okt. 23. 16:59
 19/29 anonim ***** válasza:
24%

Kernem a Pufdeditol az Elestem a motorral cimu szamot :)

37F incel

2021. okt. 23. 17:25
 20/29 anonim ***** válasza:
9%
Nyilvánvalóan trollkérdés, de vicces látni, ahogy a sok " empatikus" maca beveszi, és egymassal versengve árulják el az érzéketlenségüket 🤣🤣
2021. okt. 23. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!