Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a páromnak hogy büdös?
Én barátomnak egy egésznap után a lába szokott büdös lenni, de neki voltak régebben egészségügyi gondjai vele, azért. Én se szeretném megbántani, ezért én utalgatni szoktam rá.
Pl amikor hazaérünk, először én megyek el zuhanyozni, addig ő elkezd csinálni valami kaját, majd mikor én végeztem, mondom neki, hogy befejezem a kaját, amíg ő is lezuhanyozik.
Vagy mondom neki, hogy most cseréltem ágyneműt, nem szeretném, ha utcai ruhában belefeküdne. Ami teljesen igaz is, én sem szoktam, nekem mindig az az első dolgom, ha hazaérek, hogy lezuhanyozzak. Mondjuk ez sokszor nem jön be, mert általában csak leveszi a ruháit...
Vagy kinyitom az ablakot, akkor is, ha hideg van, és közben halkan azon "gondolkozom", hogy vajon mi lehet büdös.
Nem mindig, de néha bejönnek ezek és elmegy zuhanyozni.
Aha, tehát büdös, fenyeget, ha meg megsértődik, akkor eltűnik egy lány barátjához éjszakázni. :D
Sok boldogságot, vállaljatok még 2 gyereket legalább!
Azért ezt egy normális kapcsolatban meg lehet beszélni úgy, hogy ne legyen belőle sértődés. Igencsak komoly probléma, ha te nem mered felhozni, mert attól félsz, hogy ezért elhagyna.
Ha az egyenes, nyílt kommunikáció nem megfelelő számodra, akkor marad a célozgatás. Pl. miután te fürödtél, szólj neki, hogy szabad a fürdő, menjen ő is. Vagy ne azt mondd, hogy büdös, hanem azt, hogy érzed egy kicsit leizzadt, nem zuhanyzik le gyorsan stb. Ez így egyáltalán nem bántó szerintem, hiszen bárkivel előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!