Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a páromnak hogy büdös?
Figyelt kérdés
Már négy éve házasok vagyunk és úgy érzem mostanában el hanyagolja a tisztálkodást, keveset fürdik es büdös a lehellete. Ez sajnos eléggé megnehezíti a kapcsolatunk mivel nekem így nincs erőm hozzá érni, ő pedig nem érti meg hogy miért kerülöm. Hogy mondjam meg neki hogy piszkos anélkül hogy megbántanám? Nagyon sertődékeny.2021. okt. 22. 11:25
11/35 anonim válasza:
Rengeteg szingli anyuka neveli egyedül a gyerekét. Ha nekik megy, neked is!
Gondolj arra is, hogy a gyerek lelki fejlődésének nagyon rossz, ha egy ilyen apát lát.
12/35 anonim válasza:
Vegyel egy spret es mikor kozleebe mesz mindig fujd le
13/35 anonim válasza:
Büdös vagy józsi huzzál már el fürdeni
14/35 anonim válasza:
Hat hadd menjen a barátaihoz. Ha azoknak is van esze majd megmondják ők is hogy Rozi büdös vagy menj haza.
15/35 A kérdező kommentje:
Próbáltam már régebben elhagyni amikor teherbe estem de többször is megfenyegett szóval nem láttam értelmét. És nem szívesen hagynám el mivel szeretjük egymást
2021. okt. 22. 12:07
16/35 anonim válasza:
Nagyon szerethetitek egymást, ha ő fenyeget meg lelép
17/35 anonim válasza:
Megfenyegetett és szeretjük egymást, ezeket se hallottam még együtt :D
18/35 A kérdező kommentje:
Nehéz eset, de ez már a múlt. Bízok benne hogy megváltozik
2021. okt. 22. 12:11
20/35 anonim válasza:
Őszintén mondom, hogy nem fog.
De ez a mondat (a saját "tolladból") is elmond mindent:
"Sajnos ha megsértődik gyakori hogy nem szól hozzám napokig vagy haza sem jön, ritkább esetekben ilyenkor más nő "barátaihoz" szokott elmenni. Félek hogy ha megsértem elhagy engem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!