A páromnak nagyon büdös a szája, mit tehetek?
Ezt őszintén meg kell neki mondani, ne köntörfalazz.
Az én barátom gyakran elfelejt fogat mosni.
Mondtam neki, hogy mi lenne, ha többször mosná, mert ez elég igénytelen dolog. Azóta mossa, de van, hogy mondani kell, este pl mindig együtt mossuk meg.
Barmennyire is nehez, szedd ossze minden batorsagodat es mond ki neki nyiltan, ugyanigy, ahogy ide leirtad:
“Dragam! Messziről érezni a szájszagodat, valamilyen döglött állathoz tudnám hasonlítani. Megcsókolni téged sem igazán van kedvem. Kerlek menjunk el a fogorvoshoz, mert barmennyire is szeretlek, ez egy tarthatatlan allapot szamodra es szamomra is.
Ha te ezt az aldozatot nem tudod meghozni a sajat egeszsegedert es a parkapcsolatunkert, az megkerdojelez sok mindent.”
Nem vagyok felszines, nekem tenyleg a belso ertekek a legfontosabbak, viszont igenis vannak olyan dolgok, amelyeket nem lehet elfogadni, barmennyire is szereted az adott szemelyt.
A “ Messziről érezni a szájszagát, valamilyen döglött állathoz tudnám hasonlítani. Megcsókolni sem igazán van kedvem. ” dolog nekem peldaul pont ide tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!