Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használja a Facebook és Messenger tiltást valaki?
Figyelt kérdés
Tegnap tiltva lettem, és nem értem miért. De nem is ez érdekel, hanem az, hogy nálatok mi volt a kiváltó ok, hogy tiltva lett valaki, aki nem volt zaklató?
Irnátok történeteket arról, hogy miért is történt veletek mindez?
Nem a kozossegi oldal alapján választok barátokat az életben.
Nalam ketto a face és az élet nem egy.
2021. okt. 22. 13:42
12/22 anonim válasza:
Én nem bízok senkiben, ha egy pasival valaha kavartam, a férjem előtt, azt letiltottam. Ha valakit elutasítottam csak, azt is tiltom. Nem akarom, hogy ezek az emberek nézegessék az adatlapom, irgykedjenek a férjemre, vagy az életemet megpróbálják elkúrni. Nincs hatalmas múltam, de sokan voltak nagyon szerelmesek belém és volt már, hogy az elutasítást megbosszulták.
2021. okt. 22. 14:50
13/22 anonim válasza:
24/F vagyok. Engem sajnos nagyon sokan tiltottak le az elmúlt 2 évben. Tőlem fiatalabb és idősebb nők és férfiak is. Nagyrészükkel semmi összeveszés nem volt. Van aki azért tiltott, mert elutasítottam. Van aki azért, mert bejelöltem ismerősnek. Van aki azért, mert ráírtam. Mindenki másért tiltott. Kb 70 ember. Én nagyon szeretném, hogy mindenki oldjon fel és senkinél sem legyek letiltva. Valaki segítene nekem ebben? Esetleg rájuk írna vagy valami. Megvan a listám az összes emberről aki letiltott. Kérem segítsetek!!!
Én írtam ki a másik kérdést. És… Remélem nem én vagyok a másik szereplő, mert baromi égő lenne. Pláne itt, és így megtudni. Ha mégis, akkor szerintem a kedves leányzó tudni fogja, hogy ki vagyok a kérdésem alapján, (már ha a kérdező lány…) másrészt pedig éghet a pofám, a hirtelen viselkedésemnek köszönhetően…
2021. okt. 22. 23:15
16/22 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a másik, nyugalom :)
De nálam is nagyjából ez történt, igaz én színt is vallottam a másiknak, aki elutasított, majd mivel másnap a szégyentől inkább kerültem, ezért tiltott. Pedig azóta se szóltam hozzá, nem zaklatom, nem tettem semmit.
2021. okt. 23. 05:23
17/22 anonim válasza:
Kérdező, lehet azt hitte, hogy megsértődtél és azért kerülöd. Ami eléggé nem egy fair dolog, mert szerintem nem jogos haragudni arra, aki visszautasított. De nálad nem ez történt, lehet tisztáznod kéne vele, hogy nem "bosszúból" és rosszindulatból kerülted.
2021. okt. 23. 05:34
18/22 A kérdező kommentje:
Igen, lehet. Már gondoltam erre, de még fáj. Kicsit még várok, hogy csillapodjanak a kedélyek, utána valószínűleg megkeresem.
De ugyanakkor ez a tiltás roppant megalázó volt. Ezen nekem túl kell lennem.
2021. okt. 23. 06:10
19/22 anonim válasza:
Régen az egyik exemet tiltottam le. Inkább csak haragból.
Most viszont 1-2 családtag van tiltva, akikkel sajnos rossz a iapcsolatunk, viszont megtudtam, hogy "kémkednek".
2021. okt. 24. 21:15
20/22 anonim válasza:
Ha nem egy 185+ magas, gazdag adonisz az illető, akkor mindig letiltom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!