Lehetséges az, hogy ha valaki használja a telefonját, akkor a facebook messengerre is belép automatikusan?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy ha internetet használja valaki, de nem kifejezetten a facebookon messengerezik, akkor is ott van a neve mellett a zöld pötty?2021. szept. 29. 22:48
1/6 anonim válasza:
Sajnos nem mindig jelzi jól, hogy mikor elérhető az ember valójában.
2/6 anonim válasza:
Én a páromnál is szoktam látni, hogy elérhető miközben mellettem alszik, plusz másnál is miközben pl megy el mellettem és vezet.
3/6 anonim válasza:
Utolsó: Biztos vagy benne, hogy a feleséged alszik olyankor melletted? Nem valaki más? Vagy nem te tévesztetted el a lakást?
4/6 anonim válasza:
Ha nincs bezárva az alkalmazás és úgy kapcsolod be a netet, vagy kapcsolódsz a wifire, akkor valóban elérhetőnek fog jelezni.
5/6 anonim válasza:
Mindig is összevissza jelezte az aktív állapotot.
Sokszor ott a zöld, miközben még netközelben sincs az illető.
áskor meg éppen beszélgetsz vele, "rejtve" sincs, mégis azt jelzi, hogy egy órája volt elérhető.
Egy kalap sz@r az egész, ahogy van
6/6 anonim válasza:
Nekem édesapám pl szinte mindig elérhető, pedig a telefonjára le sincs töltve sem a facebook sem a messenger app, esténként ül a gép elé egy órát, de akkor is csak görget, nem levelezget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!