Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak vagy a nők tűrik jobban azt, hogy egy párkapcsolatban megalázzák, rosszul bánjanak vele?
Mar nem azert,de nem ,korántsem érint annyi férfit bántalmazás,mint nőt…meg negyed annyi ferfit sem.De teny,hogy igen előfordulhat, hogy ferfit bantalmaznak,viszont annyira elenyésző ezaz adat azzal szemben hogy minden 2. Vagy 3. No bántalmazó kapcsoaltban el,hogy gusztustalan idehozni,hogy de bizony férfiakkal is megeshet ez.Ok nyilvan megeshet,de ártalmas idekeverni es azonos gyakorisaggal emelgetni vagy azzal érvelni, hogy ok nem mernek szolni.Nos a nők sem mernek szolni,ugyhogy lehet nem minden 2.at hanem majdnem minden not erint a dolog..es nm csak fizikalisan vannak elnyomva.En nokent a kozvetlen kornyezetmben ,de sajat boromon is tapasztaltam a ferfiak agresszivitasat,elnyomo banasmodjat. Es igen a no valoszinuleg jobban turi mert ezt latja ,hallja hogy ez a normalis hogy Pistike lever egyet vagy ledominal mert nagymamat is,a szomszedot is meg a sorozatokban,filmekben is meg mindenhol is ezt nyomatjak ,hogy ez egy normlis eszkoz a ferfitol csak a szeretete jele.Mig egy no ha csak annyit mond hogy “hulye vagy” mar ferfias,gusztustalan nem noies,hisztis stb stb.
A lenyeg,en csak ennyit akartam hozzatenni,hogy legyszi ne a ferfiakat ért bantalmazasokrol beszeljunk ,mert a mai napig nok millioi elnek elnyomasban,jogfosztottan,de meg itt hazankban is szinte mindennaposak ezek,hogy rettegesben elnek nok.Szerintem mindenkinek van egy ilyen sztorija,hogyha nem is az anyjat de a lanyat a baratnojet es nagymamajat a szomszedjat hogy megverték vagy hogy orditoznak vele,zsaroljak,fenyegetik,alazzak mennyire erősen van fogva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!