Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ismerősöd, akinek a közösségi oldalak alapján álom párkapcsolata van, de te tudod az igazságot róluk?
Van.
10 éve együtt vannak. A csaj minden mozzanatukról pakolja fel a képeket. Legyen az egy hosszabb kocsiút, egy bográcsozás, egy tábla csoki... mindent.
Most nyáron esküvőjük is volt.
A bibi viszont, a srác folyamatosan csalja...
Persze, hogy ismerek.
Folyamatosan mennek fel mindenféle platformra a menőbbnél menőbb közös képek. Megvolt már az eljegyzés. A csaj a vőlegénye legjobb barátjába szerelmes. A csaj frigid, nincs a vőlegényével szex már több mint egy éve, nem hajlandó rá. A pasas meg folyamatosan csalja.
Hát boldog házasságot nekik! :D
Van. A legjobb barátom és a felesége, napi szinten megy az ordítozás, a Facebookon meg mintacsalád.
Lányom osztálytársának a szülei. A férfi üti veri a nőt, le is köpte, a gyerekük mesélte a suliba. Erre csináltak még két gyereket, a Facebookon meg így szeretlek úgy szeretlek.
A végtelenségig lehetne sorolni.
1. Évek óta nincs szex, nekem elmondta, hogy nem is szerelmes, csak be akarja magának biztosítani az életet. Összeházasodtak, megy a cukormáz az instán
2. A csaj folyamatosan csalja a pasiját a közös kollègánkkal. Két pasi közt őrlődik, nem tudja melyiket válassza, végül hozzámegy az egyikhez feleségül, de visszajár a másikhoz dugni. Természetesen a facebookon folyamatos képek az álomesküvőről, szerelemről.
Igaz, nekem semmi közöm hozzá, de nagyon szomorú, hogy ilyen világban élünk :(
Rengeteg ilyen van….
Ráadásul van akiről az egész falu tudja hogy csalja és kivel mégis nyálaznak a kép alatt hogy de szép család meg szépek vagytok sok boldogságot …
"Igaz, nekem semmi közöm hozzá, de nagyon szomorú, hogy ilyen világban élünk :(" Régen is ez volt, csak nem verték nagy dobra.
Nekem is sok ismerősöm van, sajnos nem egy párt én nagyon bírok is, közben tudom róluk, esküvő előtt megcsalta egyik a másikat, de volt hogy az esküvőn. Tudom, hogy az ember nem tökéletes, és én elég sötéten látom a dolgokat, de valamiért ez extrán kiábrándító.
Amúgy most ugye volt a Gabby Petito ügy, na kb. mintha ennek a jelenségnek az iskolapéldája lenne.
Anyám ezt csinálta az előző férjével. Velük éltem még akkor, naponta volt orditozás, féltékenykedés, számonkérés (anyám részéről), de közben felment facebookra és megosztott valami szerelmes idézetes képet megjelölve rajta a férjét hogy "minden szava igaz drágám, nagyon szeretlek" meg hasonlók. Rá fél órára zengett a ház az ordibálástól.
El is váltak 8 hónap után...
Legjobb barátnőm 4 éve van a párjával, facebookra pakolják fel hogy éttermeznek, koncerten vannak, virágot kap stb...
de 2 naponta privátban nekem sír, hogy a csávó orditozott vele, meg hétvégén nem is látta mert 2 napig részegen a haverjánál fetrengett, meg hogy hónapok óta nincs szex közöttük stb...
Én ilyenkor nagyon örülök, hogy fb-ra gyakorlatilag semmit nem rakunk ki, mert nekünk nem kell bizonygatni, hogy jó a kapcsolatunk, ilyen harmóniában még soha senkivel nem éltem, mint a párommal az elmúlt 3 évben.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!