Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak meg benne?
Van egy férfi akivel június óta ismerkedem. Hivatalosan nem vagyunk együtt, de úgy viselkedünk, mint egy pár.
Kiderült még a nyáron, hogy rajtam kívül van valakije, de azt utána lezárta. Majd kiderült, hogy nem csak a másik nő van, hanem egy harmadik is, aki az én munkatársam.
A hétvégén robbant a sztori, és kiderült, hogy a srác nem teljesen mondott igazat a 3. nőről, ráadásul Tinderen is fent volt és ismerkedett, bár azt most letörölte. Nagyon szeretem, és most ő is mondta, hogy engem választ és nem kell neki más, de a bizalmam felé megingott.
Sehogy. Ès nem is tanácsolom, hogy megbízz benne. Ha van egy kis tartásod, önèrtèkelèsed, kivágod a fenèbe.
Azèrt mert most szinpadiasan lezárta azokat a kapcsolatait amikről tudomást szereztèl, mèg nem lesz megbízható. Ki tudja miről nem tudsz mèg, illetve mi fog mèg jönni. Aki ilyen gerinctelen, az nem változik. Ha jót akarsz magadnak, nem nyüglődsz vele.
Te magad is érzed, hogy itt nincs rendben valami!
Fel is tetted a kérdést: "hogyan bízzak meg benne"?
Már együtt vagytok ,de nem bízol benne, szerintem jogosan.
Nem tudom, hány évesek vagytok, de ezek alapján a férfi nem megbízható!
Lehet, hogy most melletted döntött, de csak amíg nem talál jobbat. Mivel olyannak tűnik aki szeret "több vasat is a tűzben tartani", én nem mernék "mérget venni rá", hogy ez egy hosszútávú kapcsolat lesz!
De ne legyen igazam!
Mióta vagytok együtt? akkor csinálta ezt mielőtt össze jöttetek vagy utána?
Mert ha előtte, akkor fölösleges felháborodnod, de ha miután össze jöttetek, akkor ennyi, vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!