Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig érdemes küzdeni? Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes küzdeni? Hol van az a bizonyos határ?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 3-4 hónapban nem valami jó az együttlét a párommal. Nagyon ritka, hogy figyel az én igényimre is (előjáték, hogy ne fájjon), esetleg kölcsönös örömszerzés szeretkezés nélkül. (69).

Az utóbbi pár napban már nincs is kedvem, és úgy vettem észre neki sincs. Mindketten feszültek vagyunk a kielégületlenségtől, csak marjuk egymást.

Én próbálok vonzóbb lenni, már amennyire a pénztárca engedi. (Új haj, új fehérnemű, játékszerek tb.)

Rajta nem látom, hogy tenni akarna valamit is. Vagyis, nem érdekli, hogy nem tartom vonzónak (pocakot eresztett, de azt mondta ha nekem nem tetszik, keres olyat aki szexinek találja).

Amennyire tudtam, próbáltam romantikus estéket, pillanatokat teremteni. Néha még a csókolózásig sem jutunk el. Olyan, mintha bántaná valami (pl. hogy megcsalt), vagy el akar hagyni, de nem tudja hogyan mondja el.

2010. szept. 2. 14:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

a határt mindenkinek magának kell érezni, én beszélnék vele, h szerinte merre haladtok...

nálunk is hasonló volt, törtem magam, próbáltam tetszeni...aztán volt néhány durva vitánk, sok bántás és legvégül kijelentettem h megyek....utólag azt mondta, h ő természetesnek vette h vagyok és már látja h nem figyelt rám, ill. h bármit megtenne h visszajöjjek, de én már túl voltam rajta

2010. szept. 2. 14:36
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Depresszió? Te magadnál vagy? Az egy tünetegyüttes, attól, hogy rossz kedve van és nincs kedve d*ni, még senki nem lesz depressziós. Maximim ráfogják, mert könnyebb ezt mondani, mint beismerni, hogy a kapcsolatban van a hiba.
2010. szept. 2. 14:37
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
mi lenne ha nem lennél ennyire szex éhes és megelégednél azzal,hogy néha meghallgatod milyen baja van? Mióta vagytok együtt? Milyen munkaheyle van? Lehet kirugták, rigják vagy valmai igne komoly baj vna.. te meg nem tudsz másra csak a szexre gondolni. Szép vagy...beszélgetni nem szoktéll vele?
2010. szept. 2. 14:46
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Már bocsánat, mi az a 69-es szám? Ennyi éves valamelyikőtök, netán ennyi szeretkezés örömszerzés nélkül? Ha első, elég jól bírjátok, de ha a második, kicsit soknak tűnik az "üresjárat" Komolyra fordítva a témát: miért nem vagytok őszinték egymáshoz? Ez elengedhetetlen a folytatáshoz, vagy a befejezéshez.
2010. szept. 2. 14:55
 15/18 anonim ***** válasza:
33%

hagyd ott vagy dobd ki légyszíves, csald meg.

Nem érdemel meg téged!

Egy Undorító pocakos fránya alak!

Csinálj már valamit!!!!!

Nem hiszem el, hogy ennyire nem érzed megalázónak.

a roszsebbnek kellene egy ilyen pasas...

2010. szept. 2. 14:56
 16/18 A kérdező kommentje:

Nincsenek merevedési problémái.

Ha depressziós lenne, azt észrevenném.

Mi az a 69-es szám? Pozíció...:)

2010. szept. 2. 16:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Honnan vennéd észre a depresszióját? Hm nem mindig olyan nyilvánvaló ám.
2010. szept. 2. 19:00
 18/18 A kérdező kommentje:

Azért a depressziónak vannak jelei...

És ha már együtt élünk... csak észrevenném...ennyire már ismerem!

2010. szept. 3. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!