Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom folyamat törölget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom folyamat törölget es mindent ugy csinál hogy a hatam mögött es azzal indokolja hogy mert sárkany lennék, megoldas?

Figyelt kérdés

Mindent törölget minden mindog kibukik hogy a hatam mögött csetelget meg akármi amikor kérdezem tole miert titkolozik miert erzi azt hogy engem meg kell kerülni, "rámveri",hogy mert én kiakadnék mert sárkány vagyok.

Nem egyszer kertem arra hogy ne kezeljen annak, nem kell elottem titkolozni törölgetnie. De köti az ebet a karóhoz a fentebbi indokkal, hogy de kell.

Nekem ez sértő és megalázo is es bizalomra sem ad okot egyúttal.

Változtatni semmiképpen nem akar.

Nem tudom hányszor mondtam már neki hogy en nem akarok sarkany szerepben lenni egy ffi oldalán ne húzza ezt rám.

Elottem nem kell törölgetni.

Nem hajlando változtatni ezen. Továbbra is ugy vinné a kapcsolatot hogy folyamatosan titkolozik töröl.

Megoldasa ennek?

#törlés titkolozások
2021. okt. 15. 16:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10 nem.

Eljott hozzam mert azt hitte pasival vagyok.

Amikor feltekeny viszont en ugy tudom altalaban az a feltekeny akonek vaj van a fejen.

Igy hirtelen csak spontan bevillant legbol hogy ne rolam beszeljunk már te mutatod nekem a telefont pl?

Erre elovette törölt es atadta.

Szal ilyenek mennek

2021. okt. 15. 17:13
 12/12 anonim ***** válasza:
92%

"Nekem ez sértő és megalázo is es bizalomra sem ad okot egyúttal."

Miért vagy vele még mindig? Annyira jól dug?

2021. okt. 15. 23:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!