Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell az a férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell az a férfi, aki kihasznál, ezzel megaláz, semmibe vesz, csak akkor hív ha neki van szüksége rám, és nem érdeklik az én érzelmeim?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem is merem elmondani neki az èrzelmeimet, hogy mennyire szeretem, mert attól félek, hogy ez megrémisztené, és még arra se kellenék neki, amire most kellek. Vagy ez a szerelem, a pure love, amikor a saját érzelmeidet háttérbe tudod szorítani azért, mert a másik boldogsága fontosabb bárminél? Vagy mi ez az ellentmondás, mert nem értem. Szeretnék hozzászólásokat, durva is lehet, a lényeg, hogy térjek magamhoz töle, mert már utálom magam.
2010. szept. 2. 12:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit hasonló a helyzet velem. Abszolútt együttérzek veled, pocsék egy helyzet, méltatlan, megalázó. Nálunk kapcsolatnak indult, de hamar visszatáncolt.

Én tegnap borítottam neki telefonon. Nem hinném, hogy szerelmes vagyok belé, inkább kötődöm hozzá, és az táplálja a vonzalmamat, hogy ő csak szexelni akar velem (alkalmanként). Lesz..rtam már, hogy esetleg megalázó, de megmondtam, hogy nekem ez rossz, és a saját magam érdekében nem fogom ezt folytatni.

Hideg zuhanyként ért, amiket mondott, nagyon-nagyon durva volt, de kellett ez a pofon, hogy kicsit taszítani kezdjen. Látni sem bírom!

Beszélj vele. Kérdezz rá, mit akar. Tudom, kemény. De nekem bejött az, hogy mondja meg a nyers igazságot, de ezzel kicsit meg is utáltam, mert többször gázul viselkedett velem.

Nekem nem egy ilyen f..szi kell, egy kiégett negyvenes, aki nem tud szeretni senkit, önmagán kívül.

Akármilyen nehéz is most elhinni, de fogsz találni olyan férfit, aki szeret és elfogad és felvállal.

Kitartás!

29/N

2014. nov. 23. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!