Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell az a férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell az a férfi, aki kihasznál, ezzel megaláz, semmibe vesz, csak akkor hív ha neki van szüksége rám, és nem érdeklik az én érzelmeim?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem is merem elmondani neki az èrzelmeimet, hogy mennyire szeretem, mert attól félek, hogy ez megrémisztené, és még arra se kellenék neki, amire most kellek. Vagy ez a szerelem, a pure love, amikor a saját érzelmeidet háttérbe tudod szorítani azért, mert a másik boldogsága fontosabb bárminél? Vagy mi ez az ellentmondás, mert nem értem. Szeretnék hozzászólásokat, durva is lehet, a lényeg, hogy térjek magamhoz töle, mert már utálom magam.
2010. szept. 2. 12:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Jaj mennyi válasz, ami eröt ad! Utolsó Neked is köszi. Ôrülök, hogy feltettem a kérdést.
2010. szept. 2. 12:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, ha megleckézteted, azzal csak azt fejezed ki, hogy számít neked! Ha nem számítana, akkor csak elsétálnál. A harag és a bosszúvágy is erős kötelék.

Csak sétálj el, nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele.

2010. szept. 2. 12:37
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen igen, azt hiszem igazad van, az lesz a legjobb, ha magyarázat nélkül sétálok el. Ùgy csinálok majd, mintha nekem is annyit számított volna, mint amennyit én neki. Mintha csak arra kellett volna!
2010. szept. 2. 12:40
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem mivel szokott megalázni?Teis belementél egy ilyen kapcsolatba,gondolom megmondta előre neked nem lesz beléd szerelmes,nem?Akkor minek maradtál benne?Már akkor ki kellett volna lépned.Én tudom mert ilyen helyzetben vagyok és nem sajnáltatom magam,mert tudtam előre és nem feltétlenül megalázó nekem.
2010. szept. 2. 12:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Az velünk a történet, hogy nem beszéltük meg, mi lesz. Tetszettünk egymásnak, de mivel együtt dolgozunk, titokban tartottuk. Találkozgattunk, elvoltunk pár órát egymással. De így alakult: csak akkor hív ha kellek neki, nyilvánosan nem mutatkozunk együtt. Ennek fogok véget vetni. Ès nem, én nem egy szex kapcsolatot akartam, hanem öt akartam magam mellé, mint férfit, társat, akit szerethetek, és aki szeret. De látom ez egyoldalú, és most lett elegem. Majd rájön, vagy nem, engem már nem érdekel, elértem a limitet.
2010. szept. 2. 13:24
 16/21 anonim ***** válasza:
szexeltetek is?Honnan tudod h nem érez semmit?Beszéltetek erről?Lehet ő is azt hiszi nem érdekled!beszélj vele.Énis igy jártam pórul h nem mondtam el az érzéseimet és mostmár bánhatom!
2010. szept. 2. 13:34
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen, szexelünk is. Az a helyzet, hogy fogalmam sincs, hogy mit érez. Csak abból következtetek arra, hogy semmi komolyat, hogy kb hetente 1-2 alkalommal találkozunk munkán kívül, akkor szexelünk. Igaz, szinte minden nap felhív és beszélünk sokat, de ez semmit nem jelent szerintem. Még gondolkodom azon, hogy elmondjam e neki az érzéseimet, de eszméletlenül félek attól, hogy azt mondja, amit nem akarok hallani...
2010. szept. 2. 14:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha érzed, hogy kihasznál hagy a fenébe!! Nem vagy te senki k**vája!! Ébredj!
2010. szept. 2. 14:41
 19/21 anonim válasza:
100%
Ha szeretne,azt tudnád...ha meg csak beszari, és nem meri vállalni...háát, te tudod, nekem nem kéne...
2010. szept. 2. 14:45
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy beszélgetést azért megérne. Úgy érzem, hogy csak kihasználsz, és ha ebből nem lesz igazi kapcsolat, még ma elhagylak.
2010. szept. 2. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!