Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogyókúrába kezdtem, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyókúrába kezdtem, hogyan állítsam le nagyon finoman a kontrollmániás barátnőmet, aki teljesen rákattant a témára, és folyton beleszól hogy mit ehetek?

Figyelt kérdés

Egyrészt nagyon kedves tőle hogy ennyit foglalkozik a dolgokkal, utánanéz, étrendeket állít össze nekem. Tudom hogy értem teszi és nincs szívem megbántani.

Másrészt egy idő után irritáló, teljesen kiakad ha egy kicsit is túllépem a kalóriakeretemet, vagy ha tartok egy csaló napot, hiába mondom neki hogy majd másnap kevesebbet eszem, lemozgom stb. Ismerősökkel ha elmegyünk kajálni rámszól, hogy túl fogom lépni a keretemet.

Ő imádja az ilyesmit, nonstop kalóriát számolni, imádja ha szabályokat kell követnie, minél több szabály annál jobb, persze hogy én is a lehető legszigorúbban kell hogy kövessem a diétát szerinte.

Ha nem törődök vele ilyenkor akkor hisztizik, hogy nem azért ölt bele ennyi energiát, meg hogy ilyen hozzáállással nem fogok fogyni egy fél grammot se, és hogy miért nincs semmi önuralmam, és ilyenkor mindennek elmond.

Néha persze jó, kell egy kis motiváció, de túlzásba viszi és ilyenkor nagyon idegesít.

Nagyon érzékeny, és tényleg szívén viseli a dolgot tehát semmiképp nem akarom h rosszul essen neki.

2021. okt. 13. 12:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
Mondd azt, hogy tömegelsz.
2021. okt. 13. 13:49
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

2-es vagyok "hisztizik, hogy nem azért ölt bele ennyi energiát, meg hogy ilyen hozzáállással nem fogok fogyni egy fél grammot se, és hogy miért nincs semmi önuralmam, és ilyenkor mindennek elmond."

Itt már nem csak rólad van szó, most sok mindent megtudhattok egymásról.

2021. okt. 13. 14:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem mindegy milyen dieta. Mert ahogy lefogysz van olyan dieta ami jojo.

Amugy hulyeseg ki kell tapasztalni mi a jó. Inkabb életmódváltás. Több mozgás. Egészséges ételek. Ugyanugy étkezz napi 3x de ne a vacsoraidőben legyen a főétkezésed és ne elalvas elott pl. 8 orakkor.

A dieta onmagaban keves es nem is biztos hogy megfelelot valaszt ha nem ismeri a testet.

2021. okt. 19. 06:49
 14/15 anonim ***** válasza:
* testét.
2021. okt. 19. 06:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva. Nem szoktal szorongani tőle? En ezt nem birnám mi 2 napig sem
2024. jún. 15. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!