Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha vki nem bánja meg kapcs-ban azt hogy csajozott/pasizott?
Egyénileg gondolom sokaknak mást jelent.
Ha mondjuk kifelé kacsintgattál ismerkedtél másokkal vagy fűzögettél vki ugy hogy mellette van barátod/bnőd, es lebuktál és ekkor ugy dontottel inkább a párod kell, mint a másik es abbahagyod az újjal még mielott több is lenne.
Szoval tudod hogy hibás vagy de effektive nem léptél félre, mégis botlásod volt.
A párom a mai napig nem bánta meg.
Tagadja a tények ellenére, bevallas bocsánatkérés azaz megbánás nincs.
Azaz ugy állitja nekem be hogy nincs mit megbannia.
De szerintem tudja jól hogy ismerkedett csajozott tarskereson volt mellettem es szoval nem is bánja ezekszerint.
Ha valaki nem bán meg vmit az azt jelentené akkor, hogy ugy érzi helyesen tette es maskor is elkoveti?
Igen, máskor is megteszi, csak akkor már óvatosabb lesz.
A félrebszók sem azt bánják meg, hogy félrebsztak(az nagyon is jó volt nekik), hanem azt, hogy lebuktak.
Én már kiábrándultam az összesből. Nagyon ritka az, amelyik képes uralkodni magàn, azok is már foglaltak.
Vagy szerinte ezekszerint a kifelé kacsintgatas ismerkedés az nem bánni valo "bűntett", elvégre effektive nem csalt meg.
Magyarán ez neki belefér.
Bezzeg ha forditva lenne, leüvöltené a fejem ha en pl felvennék egy random srácot csak ugy
Ahogy mondod. Sőt, nem csak ismerkedett, de félre is kefélt.
Gerinc az nix, de ezek utàn én úgy dobnàm ki, mint a jó magyar focistàink a lökhajtàsos taknyot.
Nekem visszadobálja rám.
Ugyanis korabban megvadolt hogy biztos azert irogatok ezzel azzal hogy aztan majd legyen vmi koztunk. Igy nem volt szabad x meg y pasival a tovabbiakban irkalnom es beszelni stb.
Es szoval ha azt mondom neki hogy benned ninca megbanas akkor visszadobja hogy de bennem sincs
Ergo ala is irta ezzel azt hogy valoban "bűnösnek" erzi magát, ÉS nem bánja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!