Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak zavar a kutyája?
#41, te is az a fajta ember vagy, aki ha kapna 3 szobavakarékot, kidobnád a gyereked inkább, és nevelnéd a kutyákat 18 éven keresztül...
Nehogymár egy kutya miatt boruljon minden, igenis, ha az útban van, van neki másik gazdi, menhely, stb.
Csupa ilyen kutyabzival vagyok körülvéve, és látom, hogy megy szrrá az életük.
Többek között a nővérem ilyen, aki minden másra szarik, az anyánkra is, mert jajakutya. Sőt, még tőlem kér segítséget, hogy pesztráljam a kutyáit.
Kérdező meg honnan a francból tudta volna, hogy ilyen barom párja van.
Lehet, pár nap múlva szerez egy géppisztolyt, mert ilyen dilije is van. És nem, erre se kérdezett rá a kérdező.
A barom itt egyedül a kérdező aki azt hitte ha teherbe esik akkor hasra kell esni előtte és így eleri hogy menjen a kutya.
Nekem se lenne olyan pasi akiért megvalnek a kutyamtol. Előbb mehet a pasi isten hirevel.
De szerencsére nekem sikerült normális párt találnom aki ugyanúgy szereti mint én.
Sajnálni valóak vagytok mert fogalmatok sincs milyen egy kutya gazda kötelék, fogalmatok sincs mennyi szeretetet adnak, fogalmatok sincs milyen érzés hogy te vagy a felelős érte..
Mint "allatbzi" , lenne egy kerdesem. Ez valami kissebsegi komplexus bennetek nem "allatbizikban"?
Miert versengteg egy kutyaval? Minden ilyen posztnal/ kerdesnel van egy bolond aki azt mondja , hogy "az ilyen allatbzik kimeljek meg a normalis embereket", " ne csungjenek akaszkodjanak ra a normalis emberekre". Hat ez a poszt mutatja csak meg igazan , hogy ki akaszkodik kire! Nem ertem , hogy oszinte legyek, miert kell racsimpaszkodni egy masik emberre , es egy gyerekkel zsarolni. A kerdezonek egy pszihologus kene nem egy gyerek , ahol kikezelnek belole ezt komplexust! Miert probaljatok allandoan azt bizonygatni , hogy ti fontosabbak vagytok egy allatnal, vagy ez valami kontroll mania? Miert nem alltok tovabb ? Minek csimpaszkodtok rank "allatbzikra"??!!!!
Ahhoz képest, hogy a szerencsétlen 36os már ott el akart húzni innen, még vagy 2 oldalon keresztül nem tudta elengedni a kérdést és lökte a baromságait. Ez tényleg valami komplexus lehet ezeknél a marháknál.
Kérdező, igazából tökre igaza van itt azoknak, akik szerint nincs igazad. Az mondjuk igaz, hogy nem neked kellene takarítani a kutya után, de gondolom szolgalelkűen bevállaltad, most meg itt nyafogsz. Hihetetlen hogy felnőtt emberek képesek gyereket csinálni egy olyan szar kapcsolatba, ahol zsarolni kell egymást, meg annyit se tudnak elintézni, hogy ki ganézzon a kutya után. Ja és igen, krva gáz, hogy azt hitted hogy gyerekkel kizsarolhatod, hogy kidobja szerencsétlen állatot. Ilyen embernek gyereket sem adnék a kezébe. De persze minden hülye szülhet sajnos.
"Nehogymár egy kutya miatt boruljon minden"
Mi minden? A kutya adott volt. A kérdező esett teherbe, az borított mindent.
Ha a párja közli, hogy őt zavarja a gyereksírás éjszaka, akkor majd a babát is leadjátok a menhelyen? :D
Az ember vállaljon már felelősséget.
Kérdező, ha egy kutya ennyire zavar, lehet hogy nem neked való a gyerek. A gyerekek még hangosabbak, koszolósabbak, több velük a munka, stb... Erre nem gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!